Redactia.ro
Home » Monden » S-a dezlănțuit Jihadul! Familia lui Iancu Sterp este la cuțite cu familia lui Jador, după scandalurile de la Survivor All Stars: ”Pun interlopii pe tine”

S-a dezlănțuit Jihadul! Familia lui Iancu Sterp este la cuțite cu familia lui Jador, după scandalurile de la Survivor All Stars: ”Pun interlopii pe tine”

GALERIE FOTO (3)

Scandalul dintre Iancu Sterp și Jador, cei doi concurenți de la Survivor All Stars pare să ia amploare de la o ediție la alta. Din păcate, aceste neînțelegeri ajung să îi afecteze și pe cei de acasă, mai cu seamă, pe membrii familiilor celor doi. Ultimele declarații făcute de sora manelistului au ajuns să arunce în aer liniștea de fațadă pe care Iancu Sterp și familia sa o afișau.

Nu mai este un secret faptul că Jador și Iancu Sterp au ajuns la cuțite în Republica Dominicană. În timp ce unul dintre ei face parte din echipa Faimoșilor și celălalt din echipa Războinicilor, iar scandalurile sunt la ordinea zilei, nici în România lucrurile nu sunt prea plăcute. Familiile celor doi au ajuns să se amenințe și să facă tot felul de declarații pe seama celor întâmplate.

Sora lui Jador, reacție fără precedent la adresa familiei lui Iancu Sterp

Sora lui Jador nu a mai suportat situația în care s-a ajuns din cauza certurilor dintre Iancu Sterp și Jador la Survivor All Stars, așa că a făcut primele declarații. Se pare că familia Sterp a avut un impact destul de mare asupra familiei lui Jador, iar lucrurile au scăpat de sub control în momentul în care s-a ajuns la jigniri teribile.

„Sunt sora lui Jador. Mama ta ne-a jignit toată familia (țigani…ciori…), noi nu am spus niciodată nimic… Cioara de mama nu și-ar permite să iasă să spună de copiii cuiva ceva urât. Și eu, ca soră a lui, la fel. Noi nu am ieșit să vă denigrăm pe internet. Voi vă certați, tot voi vă împăcați… Plus că el și-a cerut scuze de la Iancu. Culiță Iancu, nu îți înțeleg reacția… Iancu l-a făcut câine și nu a ieșit nimeni să spună nimic”, a scris pe Instagram în urmă cu puțin timp sora lui Jador.

De asemenea, tot pe pagina de Instagram a lui Jador a mai apărut un mesaj care pare că vine din partea manelistului la adresa lui Culiță Sterp. Vă reamintim faptul că Jador este eliminat în momentul în care acest articol este publicat, doar că primele imagini cu momentul decisiv vor apărea la televizor abia în următoarele ediții de la Survivor All Stars. Momentan nu se știe dacă manelistul a ajuns sau nu în România, dar acesta pare că a ținut să îi transmită un mesaj sincer celui alături de care a scos și o melodie în urmă cu 4 luni.

„În relațiile noastre, ar trebui să existe un respect reciproc între cele două familii. Mama mea m-a învățat că este esențial să tratăm familia celuilalt cu respect și că nu ar trebui să jignim sau să denigrăm pe cineva din familia altcuiva. Din păcate, am fost martor la lipsa acestui respect din partea mamei tale, care a făcut insulte la adresa familiei mele. În contrast, mama mea ar fi ultima persoană care ar jigni pe cineva familia ta sau pe cineva din familia ta. De asemenea, este dezamăgitor să constat că tu, ca prieten, alegi să mă jignești și să critici”, a fost mesajul postat pe pagina de Instagram a manelistului.

Familia Sterp a declarat război!

Pe celebra pagină de Instagram a Viperelor Vesele a apărut un anunț care a dat oarecum peste cap toate așteptările. Se pare că familia Sterp a ales să pornească un întreg scandal împotriva familiei lui Jador, din dorința de a apăra integritatea și imaginea lui Iancu, de la Survivor. Din păcate, și Culiță Sterp, care îi era prieten lui Jador, a ales să se implice și să creeze o situație ce ar putea fi considerată penală.

„Familia Sterp declară război familiei Faimosului Jador, familia lui Jador reacționează! Culiță Sterp, în urma conflictului dintre Iancu și Jador, aruncă acuzații la adresa celui din urmă, ajungând chiar și la amenințări metaforice, dar de ordin penal, în sensul în care afirmația sa ”pun ciobanii pe tine” se traduce, într-un limbaj stradal, prin „pun interlopii pe tine”. Cu atât mai surprinzător acest atac al lui Culiță Sterp  la adresa lui Jador și a familiei sale, în condițiile în care, cu 4 luni în urmă, cei doi au lansat împreună melodia „Am realizat în toți anii”, singura melodie de succes a lui Culiță din ultimii ani, melodie care are chiar un mesaj elocvent pentru situația lor actuală”, anunță cu surle și trâmbițe pagina Viperele Vesele.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: