Redactia.ro
Home » Știri » S-a lansat un nou post de televiziune. Noul canal este disponibil în rețeaua Digi

S-a lansat un nou post de televiziune. Noul canal este disponibil în rețeaua Digi

S-a lansat un nou post de televiziune

Grupul Clever a anunțat lansarea oficială a unui nou post de televiziune în România, disponibil deja în rețeaua Digi. Noul canal, denumit Prima World, aduce o gamă diversificată de programe captivante și este gata să ofere telespectatorilor o experiență unică. Prima World își propune să fie o destinație de top pentru cei care caută divertisment de calitate și informații interesante.

Lansarea oficială a Prima World

Prima World este cea mai recentă adăugare în portofoliul Grupului Clever, care include deja televiziuni populare precum Prima TV, Prima News, Prima Sport 1, Cinemaraton, Prima History și Prima Comedy. Noul post de televiziune vine să îmbogățească oferta media a grupului, aducând conținut inovator și de calitate pentru publicul român.

Înainte de a primi numele de Prima World, postul de televiziune a fost cunoscut sub numele de Prima Food & Travel. Recent, acesta a trecut printr-un proces de rebranding și a devenit Prima World, reflectând o abordare mai largă și mai diversificată a conținutului. Prima World este deja disponibil în rețeaua RCS, ocupând poziția 156 în locul televiziunii Arcadia TV.

Programele din grila Prima World

Prima World își propune să aducă telespectatorilor o varietate de programe interesante, axate pe explorarea destinațiilor turistice, documentare captivante și emisiuni de divertisment. Grila de programe include reportaje și emisiuni care prezintă atât destinații turistice populare, cât și locuri mai puțin cunoscute, dar pline de farmec și mister.

Planet Terra

Unul dintre programele de referință ale Prima World este seria „Planet Terra”, un documentar unic, alcătuit exclusiv din imagini și muzică. Acest program oferă telespectatorilor o experiență vizuală și auditivă deosebită, invitându-i să descopere frumusețile naturale și culturale ale planetei noastre.

On Tour

Seria „On Tour” este o altă emisiune de top din grila Prima World. Aceasta îi poartă pe telespectatori în călătorii fascinante către locuri exotice și îndepărtate de pe mapamond. Scopul principal al acestei serii este de a explora și a surprinde extraordinarul, de la vechile rute ale strămoșilor noștri până la destinațiile moderne și spectaculoase ale zilelor noastre.

Tururi de orașe

Nu lipsesc nici „Tururile de orașe”, emisiuni care explorează colțurile ascunse și surprinzătoare ale orașelor din întreaga lume. Aceste programe își propun să dezvăluie comori ascunse și să ofere o perspectivă unică asupra culturilor și tradițiilor locale.

Ce a declarat managerului  de la Prima World

Adrian Bucă, managerul Prima World, a vorbit despre noul post de televiziune și despre așteptările legate de acesta:

„Suntem gata să le oferim telespectatorilor o experienţă unică, bazată pe calitate, diversitate şi profesionalism. Prima World va fi locul în care informaţia întâlneşte divertismentul, unde tradiţia se îmbină cu inovaţia şi unde fiecare membru al familiei găseşte ceva pe placul său.”

Lansarea Prima World aduce o nouă dimensiune peisajului media din România. Prin introducerea acestui nou post, Grupul Clever își extinde influența și diversifică oferta de programe disponibile pentru telespectatori. Publicul român va avea acum acces la o gamă și mai largă de conținut de calitate, de la documentare și emisiuni de călătorie la divertisment general.

Telespectatorii vor avea acum ocazia să descopere noi destinații turistice, să învețe despre culturi diferite și să se bucure de documentare captivante. Prima World își propune să ofere ceva pentru fiecare membru al familiei, asigurându-se că fiecare telespectator găsește programe pe gustul său.

Portofoliul complet al grupului Clever

Grupul Clever operează un total de 16 canale TV, oferind o gamă variată de programe și conținut pentru toate gusturile. Printre celelalte posturi de televiziune din portofoliul Clever se numără:

  • Prima TV
  • Prima News
  • Prima Sport 1
  • Cinemaraton
  • Prima History
  • Prima Comedy

Aceste canale acoperă o gamă largă de genuri, de la știri și sport la filme și documentare, asigurându-se că telespectatorii au acces la conținut diversificat și de calitate.

Lansarea Prima World reprezintă un nou capitol în peisajul media din România. Cu o gamă variată de programe captivante și de calitate, acest nou post de televiziune promite să devină o destinație preferată pentru telespectatorii români. Disponibilitatea Prima World în rețeaua Digi facilitează accesul publicului larg la aceste noi opțiuni de divertisment și informație.

Grupul Clever continuă să își consolideze poziția pe piața media prin diversificarea portofoliului său și prin introducerea de noi canale atractive. Prima World este un exemplu clar al angajamentului grupului de a oferi conținut de calitate și de a răspunde nevoilor și așteptărilor telespectatorilor români.

Pe măsură ce Prima World își face loc în casele telespectatorilor, rămâne de văzut cum va evolua și cum va contribui la îmbogățirea experienței de vizionare a publicului din România. Lansarea acestui nou post de televiziune marchează, fără îndoială, un moment important pentru industria media românească și pentru telespectatorii care caută mereu ceva nou și interesant de urmărit.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: