Redactia.ro
Home » Știri » S-a lăsat de muzică populară pentru politică. Dinu Iancu Sălăjanu a fost ales pentru o funcție politică

S-a lăsat de muzică populară pentru politică. Dinu Iancu Sălăjanu a fost ales pentru o funcție politică

Dinu Iancu Sălăjanu a renunțat la muzica populară și a intrat în politică. Cântărețul de muzică populară a ajuns la șefia Consiliului Județean Sălaj. Liberalul Dinu Iancu Sălăjanu a câștigat alegerile pentru funcția de președinte al CJ Sălaj, potrivit datelor parţiale publicate de rezultatevot.ro.

 

Dinu Iancu Sălăjanu este noul președinte al Consiliului Județean Sălaj

 

Candidatura artistului a fost susținută de Lucian Bode, președintele PNL Sălaj. Mai mult,  celebrul cântăreț a obţinut circa 36% din voturi, el fiind urmat de candidatul PSD , Florin Florian, cu 27% din sufragii, şi cel al UDMR, Robert Szilagyi, cu aproape 20% din voturi, potrivit sursei citate. Timp de 16 ani  instituția a fost deținută de social-democratul Tiberiu Marc, care nu a mai candidat și anul acesta.

 

Cine este Dinu Iancu Sălăjanu

 

Fostul cântăreț de muzică populară, s-a născut în anul 1969. A urmat Conservatorul, unde a urmat studii de canto clasic, la Facultatea de Muzică a Universității din Oradea, potrivit capital.ro.

Liberalul ese directorul casei de cultură din Zalău și directorul ansamblului de cântece și dansuri „Porolisum”. S-a implicat în politică încă din 2006, de când este liderul organizației județene a Partidului Inițiativa României.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: