Redactia.ro
Home » Monden » S-a rupt lanțul de iubire dintre Bogdan Cîrlan de la Insula Iubirii și Bad Angie de la Chefi la cuțite? Ce spune blondina despre noua „achiziție”

S-a rupt lanțul de iubire dintre Bogdan Cîrlan de la Insula Iubirii și Bad Angie de la Chefi la cuțite? Ce spune blondina despre noua „achiziție”

În ultima perioadă, presa a speculat intens asupra unei posibile relații dintre Angie Moisescu și Bogdan Cîrlan, fost concurent în cadrul emisiunii „Insula Iubirii.” Zvonurile privind o posibilă idilă între cei doi au captat atenția fanilor și a presei de specialitate. Cu toate acestea, a venit momentul ca Bad Angie să lămurească aceste speculații și să ofere detalii despre relația sa cu Bogdan Cîrlan.

Angie Moisescu, cunoscută sub numele de scenă Bad Angie, a devenit rapid una dintre personalitățile cele mai apreciate din showbiz-ul românesc. Popularitatea ei a crescut după participarea în cadrul emisiunii „Chefi la Cuțite,” unde a făcut parte din echipa carismaticului Cătălin Scărlătescu. Cu toate acestea, viața sa nu a fost mereu presărată cu succese și bucurii, ci a trecut prin momente dificile, cum ar fi dezvăluirea unei înșelăciuni în relația sa anterioară.

Bad Angie face lumină în cazul presupusei relații cu Bogdan Cîrlan, de la Insula Iubirii

Bad Angie a recunoscut că au existat întâlniri și discuții între ea și Bogdan Cîrlan, dar a subliniat faptul că, din perspectiva sa, nu s-a pus problema unei relații oficiale între ei. Dansatoarea și-a exprimat aprecierea pentru Bogdan, dar a precizat că există un motiv important pentru care nu au continuat mai departe.

„Am aflat din presă că am iubit, nu am nici o treabă cu Bogdan. Nu am avut, și cu siguranță nici nu voi avea. Au existat tatonări, au existat ieșiri, ne-am văzut, însă dacă te vezi cu o persoană de două, trei ori, asta nu înseamnă că formezi un cuplu, sau formezi o relație. Am rămas în relații ok, amicale. Nu mi-a cerut bani, nici nu aș avea să îi dau.

Nu cred că se poate pune problema vreodată ca o femeie să susțină financiar un bărbat, poate dar dacă ești într-o relație de mulți ani și ești într-un impas, da, te susțin o perioadă. Dacă a făcut o confuzie și crede că eu aș fi noua lui iubită, îl anunț pe această cale că nu sunt. Poate și mie mi-ar fi plăcut de el, însă am realizat că nu avem lucruri în comun, nu am văzut un viitor nici eu, nici el și am lăsat-o efectiv așa. Atunci când se lasă liniște, interlocutorul și tu, înțelegeți ce este de făcut, adică se stagnează și nu se merge mai departe”, a declarat Bad Angie pentru Spynews.ro.

De ce nu își dorește o relație cu concurentul de la Insula Iubirii

Blondina a explicat că, deși a simțit o conexiune cu Bogdan, acesta nu era încă vindecat după relația sa anterioară. Această situație a determinat-o pe Bad Angie să renunțe la orice planuri de viitor în ceea ce îi privește pe cei doi. Dansatoarea a fost sinceră în declarațiile sale și a subliniat că nu își dorea să devină o a cincea roată de la căruță în viața lui Bogdan Cîrlan.

„Bogdan este un om foarte bun, are un suflet foarte bun, este foarte empatic, foarte sensibil, doar că mie îmi plac bărbații mai puternici. El tot vorbea de fosta lui iubită și am simțit că nu este vindecat, tot mai are ceva de rezolvat cu el și cu relația lui, nu știu, eu nu am vrut să fiu a cincea roată de la căruță. Nu am să fiu niciodată.

El încă nu este vindecat și depresia aceasta trebuie oarecum să și-o rezolve, chiar i-am spus că dacă și-ar dori aș putea să îi recomand ceva terapeuți. Are un impas, nu este bine cu el, e trist. Eu sunt mult mai vioaie, eu văd viața cu optimism, am văzut atâta moarte și boală în familia mea și în viața mea, încât am devenit foarte optimistă. El nu este așa, de aceea nu am văzut vreun viitor, pentru că dacă unul este trist, iar altul este fericit, ce facem? Stau să te fac pe tine fericit, dacă eu am o zi proasta, ce facem?”, a mai declarat blondina.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: