Redactia.ro
Home » Monden » S-a rupt lanțul de iubire! Liviu Dragnea și Irina Tănase s-au despărțit?!

S-a rupt lanțul de iubire! Liviu Dragnea și Irina Tănase s-au despărțit?!

Liviu Dragnea și Irina Tănase s-au despărțit!

S-a rupt lanțul de iubire! Se pare că relația dintre Liviu Dragnea și Irina Tănase a ajuns la final. Fostul președinte al PSD ar fi părăsit-o pe iubita sa și și-ar fi făcut bagajele. Cine este bărbatul care a intervenit în relație celor doi?

S-a rupt lanțul de iubire! Liviu Dragnea și Irina Tănase s-au despărțit?!

S-a rupt lanțul de iubire! Irina Tănase a dat dovată de iubire așteptându-l pe Liviu Dragnea din închisoare. Cei doi au o relație de ani de zile, iar lumea nu prea le-a dat mari speranțe. Cu toate astea, Irina și Liviu au demonstrat mereu că iubirea lor este mult prea puternică. Ei bine, se pare că această poveste de iubire ar fi ajuns la final. În ultima vreme, relația dintre cei doi s-a răcit și ar fi ajuns la un punct final.

Potrivit Cancan.ro, Liviu Dragnea și Irina Tănase s-ar fi despărțit. Sursele susțin că politicianul și-ar fi făcut bagajele și ar fi plecat din apartamentul în care locuia împreună cu iubita sa. Motivul pentru care fostul lider al PSD ar fi părăsit-o pe blondină ar fi un presupus amantlâc al acesteia. Se zvonește că Irina ar fi avut o relație cu Codrin Ștefănescu, prieten bun cu Liviu Dragnea. „Este unul dintre apropiații lui Dragnea, dar mulți îl suspectează că a făcut el niște manevre, a băgat niște fitile în tot scandalul ăsta mocnit.”, au declarat surse apropiate cuplului, exclusiv pentru Cancan.

Sunată pentru a da o replică acestei situații, Irina a negat toate acestea informații. „De unde știți dumneavoastră așa ceva? (n.r – că Liviu Dragnea s-a mutat de acasă). Nu. Păi, eu am o relație cu Liviu de atât de mulți ani încât fostul meu iubit cred că este și căsătorit și are și copii, așa că nu avea cum să mă prindă cu fostul iubit. Dar nu înțeleg de ce mă întrebați asta? Nu m-a, nu m-a prins Liviu cu niciun iubit și nici nu ne-am despărțit. Nu știu de unde ați auzit dumneavoastră chestia asta. Îmi pare rău.”, a declarat Irina Tănase pentru sursa citată. La scurt timp după declarația făcută, Irina Tănase și-a dezactivat contul de Instagram.

Cum s-au cunoscut Irina Tănase și Liviu Dragnea

Irina Tănase și Liviu Dragnea au trecut prin multe obstacole de-a lungul relației lor. Cei doi s-au cunoscut în 2013, atunci când Irina a început să lucreze pe post de secretară la cabinetul Ministerului Dezvoltării Regionale și Turismului, condus la acea vreme de Liviu Dragnea.

Doi ani mai târziu a devenit consilierul lui Dragnea, poziție la care a renunțat în 2016, atunci când relația lor a devenit oficială imediat după divorțului politicianului. În 2019, Irina și Liviu au despărțiti de sentința de condamnare la 3 ani și 6 luni de închisoare primită de Liviu Dragnea. Tânăra de 29 de ani este absolventa Colegiului Național Elena Cuza și Facultății de Relații Internaționale din cadrul Academiei de Studii Economice București. Irina a avut primul job la Asesoft, o companie în domeniul IT, post la care a renunțat pentru a intra în politică.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: