Redactia.ro
Home » Monden » Fiica lui Liviu Dragnea s-a căsătorit în secret. Când a avut loc marele eveniment

Fiica lui Liviu Dragnea s-a căsătorit în secret. Când a avut loc marele eveniment

GALERIE FOTO (4) Fiica lui Liviu Dragnea s-a căsătorit în secret

Fiica lui Liviu Dragnea s-a căsătorit în secret. Alexandra Dragnea și Alex Mațaev s-au căsătorit în mare secret. Evenimentul nu a avut loc recent, ci în urmă cu un an,pe vremea când fostul politician se afla în închisoare.

Fiica lui Liviu Dragnea s-a căsătorit în secret. Când a avut loc marele eveniment

Fiica lui Liviu Dragnea s-a căsătorit în secret. Alexandra Dragnea, fiica fostului lider al PSD, se iubește de ani buni cu Alex Mațaev. Cei doi au preferat să-și trăiască iubirea departe de lumina reflectoarelor. Astfel, Alexandra și Alex au decis să-și ducă la alt nivel relația.

Cei doi s-au căsătorit, dar evenimentul nu a avut loc recent, ci anul trecut, în perioada când Liviu Dragnea era în închisoare. Fostul politician a fost cel care a anunțat că fiica sa a făcut nunta cu artistul. Dragnea a declarat că fiica sa și Alex Mațaev s-au căsătorit în urmă cu un an. Potrivit acestuia, știa de planul lor, și le-a recomandat să facă acest pas și să nu mai aștepte să iasă el din închisoare. „S-au căsătorit când eu eram la închisoare. Au venit înainte, au întrebat iar eu i-am rugat să nu stea neapărat după mine și să se căsătorească. Am fost la fel de bucuros ca și cum aș fi fost acolo”, a spus Liviu Dragnea într-o emisiune.

Liviu Dragnea vrea să se căsătorească cu Irina

Fostul politician trăiește o poveste de dragoste cu Irina Tănase, mai mică cu 30 de ani decât el. Cei doi sunt împreună de mai mulți ani, iar tânăra l-a susținut pe Dragnea în perioada când a fost închis. Astfel, Liviu Dragnea are în plan să se căsătorească cu iubita sa. El a preciztt că își dorește să facă nuntă cu Irina Tănase, și că se gândesc să devină părinți. “Nu știu când fac nunta, dar mi-aș dori. Ne iubim reciproc, în acești ani a stat stăpână pe ea, poate mai bine ca mine, în condițiile în care era asediată cu mesaje pe rețelele sociale. Nu sunt pudic, dar nici nu vreau să spun ce vrem să facem”, spunea Liviu Dragnea.

Fostul lider al PSD esre adeptul căsătoriei și ar mai vrea copii, după ce are doi copii, un băiat și o fată din mariajul anterior, cu Bombonica Dragnea. „Nu știu când. Mi-aș dori! Sincer. Este o fată pe care o iubesc, care m-a iubit și mă iubește, stând stăpână pe ea, pe picioarele ei, în această perioadă, mai grea pentru ea decât pentru mine. Eu consider actul căsătoriei ceva sfânt și nu-mi place să vorbesc înainte despre aceste lucruri. Copii îmi doresc oricând. Iubesc foarte mult copiii. Îmi pare rău că a suferit mult această fată, ca și copiii mei, și fosta soție. Și-au asumat. Eu le-am spus în 2017 că n-o să accept lucruri rele pentru România, și-au asumat, au avut mult de pierdut și au pierdut mult”, a comentat Liviu Dragnea.

Liviu Dragnea a vorbit și despre situația financiară din prezent, după ce s-a scris că trăiește pe banii iubitei sale. „Cum să-mi dea iubita? Nu are ea bani și dă ea banii de buzunar? Punem banii împreună, eu nu sunt închiriat. În casă e un singur cocoș, cu tot respectul față de doamne și domnișoare. Ar fi culmea să-i zic „Irina, îmi dai și mie 10 lei să merg cu Codrin (n.red Codrin Ștefănescu, fostul secretar general al PSD) să bem o bere?”. Dar ca informație, instanța mi-a ridicat sechestrul. Aș fi vrut să fiu foarte bogat, aș fi știut ce să fac cu banii, dar nu sunt foarte bogat. Nu pot să spun că sunt sărac, totuși”. , a explicat politicianul.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: