Redactia.ro
Home » Monden » Alex Mațaev și Alexandra Dragnea nu se dezlipesc unul de altul nici la medic. Cum a fost surprinsă fiica lui Liviu Dragnea

Alex Mațaev și Alexandra Dragnea nu se dezlipesc unul de altul nici la medic. Cum a fost surprinsă fiica lui Liviu Dragnea

GALERIE FOTO (4) Alex Mațaev și Alexandra Dragnea nu se dezlipesc unul de altul nici la medic

Alex Mațaev și Alexandra Dragnea nu se dezlipesc unul de altul nici la medic. Fiica lui Liviu Dragnea se iubește cu Alex Mațaev, fost concurent la X Factor. Cum au fost surprinși cei doi îndrăgostiți?

Alex Mațaev și Alexandra Dragnea nu se dezlipesc unul de altul nici la medic. Cum a fost surprinsă fiica lui Liviu Dragnea

Alex Mațaev și Alexandra Dragnea nu se dezlipesc unul de altul nici la medic. Pe Liviu Dragnea îl cunosc toți românii, iar activitatea sa profesională, cât și aspectele din viața sa personală sunt cunoscute. Și fiul acestuia, Valentin, este cunoscut ca fiind un mare afacerist. Cu toate astea, mezina familiei, Alexandra Maria a vrut să rămână în umbră. Fiica fostului lider al PSD trăiește o poveste de dragoste frumoasă alături de Alex Mațaev, fost concurent la X Factor.

Recent, cei doi au fost surprinși de paparazzi Spynews.ro în timp ce mergeau la medic. Alexandra și Alex Mațaev nu se despart nici măcat atunci când au o problemă personală de sănătate. Cei doi îndrăgostiți au mers la medicul stomatolog, iar artistul și-a așteptat iubita. Aceștia au făcut cu rândul la stomatolog, fiecare așteptându-și partenerul în liniște, sub umbra unui copac. După ce au plecat de la dentist, s-au urcat în bolidul de lux și au mers la mall, unde s-au oprit la un restaurant. Abia după ce au luat o masă copioasă, cei doi s-au întors acasă.

Cum s-au cunoscut cei doi

Alexandra Dragnea, 26 de ani, a terminat Facultatea de Limbi Străini, fiind o prezență discretă în showiz-ul românesc. Aceasta a evitat mereu jurnaliștii, dar tot nu s-a putut ascunde de privirile vigilente ale fotoreporterilor. Alex Mațaev, iubitul moldovean al tinerei a convins-o să plece cu el în America. Artistul se pare că a cucerit-o pe Alexandra cu talentul său, având în vedere că cei doi s-au cunoscut atunci când acesta își încerca norocul la X Factor. Alex a ajuns nu doar în finala emisiunii, ci a fost plăcut și de Alexandra, care i-a pus la dispoziție domeniul tatălui său pentru ca artistul să filmeze un videoclip.

După finala concursului, Alexandra și Alex s-au întâlnit, iar din cele poveste de cântăreț, a fost dragoste la prima vedere. Așadar, dragostea pe care și-o poartă este din ce în ce mai mare. După apariția la X Factor, Alex Mațaev a încercat să intre pe piața muzicală, dar nu a avut succes. Ultima sa melodie lansată se numește “Cu capul în nori”, dar în loc de succes, aceasta a primit un val de critici. Se pare că motivul nu ar fi linia melodică, ci locația aleasă pentru clipul acestei piese. Mațaev a filmat în curtea casei lui Liviu Dragnea. Astfel, artistul a decis să-și facă bagajele și să se mute în America, împreună cu iubita sa. Se pare că dorul de Romînia este mare, fiindcă Alex se gândește la puținii fani de aici, postând câteodată pe rețelele de socializare diferite clipuri video în care cântă. Alex Mațaev s-a născut peste Prut, iar când a participat la X Factor,a pierdut premiul emisiunii în detrimentul lui Florin Ristei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: