Redactia.ro
Home » Monden » Fiica lui Liviu Dragnea, din nou singură? Mesajul dur de iubitul ei: „Aș prefera să mor ușor”

Fiica lui Liviu Dragnea, din nou singură? Mesajul dur de iubitul ei: „Aș prefera să mor ușor”

GALERIE FOTO (2) Fiica lui Liviu Dragnea despărțire de iubit

Fiica lui Liviu Dragnea și iubitul ei s-au despărțit? Ultima piesă scoasă de Alex Mațaev vorbește despre o despărțire și despre fosta lui iubită. Să fie oare aceasta despre fiica lui Liviu Dragnea? Detalii, în articol!

Fiica lui Liviu Dragnea și iubitul ei s-au despărțit?

Fiica lui Liviu Dragnea, Alexandra Dragnea, se iubește de mai mulți ani cu cântărețul Alex Mațaev. Cei doi sunt împreună chiar din anul 2014 și, mai mult, ei sunt logodiți, iar nunta ar trebui să aibă loc cât de curând.

Totuși, ultima piesă făcută publică de cântăreț ar arăta că lucrurile nu stau atât de bine între cei doi și chiar s-ar fi despărțit. Cel puțin așa arată ultima piesă scrisă de artist, care vorbește despre o fostă iubire și despre gândurile partenerei sale. Piesa se numește „My Ex”, iar coperta acesteia pare a fi chiar o fotografie cu Alexandra, dar aceasta este foarte modificată în diverse programe de calculator astfel încât nu se poate spune cu certitudine.

Alex Mațaev și Alexandra Dragnea sunt împreună din anul 2014, după ce el a participat la concursul X Factor România pe care, însă, nu l-a câștigat, cel care obținut primul loc fiind Florin Ristei.

„Alexandra a venit ca susținătoare, special pentru mine. A venit în culise, m-a văzut și i-a plăcut. A fost dragoste la prima vedere, dar nu credeam că avem șanse să fim împreună… Știam dinainte că trebuie să vină o fată, dar nu știam cine e”, spunea Alex Mațaev.

Ce arată versurile melodiei: Aș prefera să mor

Melodia face referire la o fostă iubită care are un dialog extrem de dur cu mama artistului în care ea îi spune că ar prefera să moară decât să mai continue relația cu fiul său.

Imaginea piesei
Imaginea piesei

”Aș prefera să mor ușor, să mor tânără

Aș prefera să fiu o proastă

Aș prefera să mă opresc din respirat

Aș prefera să dispar

Asta i-a spus fosta mea iubită mamei mele

Aș prefera să fiu moartă decât să mai stau cu fiul tău

M-am săturat de muzica lui

Fără bani, fără mașină

Sunt sătulă de ”drama” lui

Și de chitara lui nenorocită

Aș prefera să nu mai respir, să devin călugăriță

Asta i-a spus fosta mea prietenă mamei mele

Aș prefera să fiu moartă decât să mai stau cu fiul tău”.

Alexandra Dragnea are interdicție de a merge în SUA

Din cauza acuzațiilor de corupție ale tatălui său, Alexandra Dragnea nu mai are voie să meargă în SUA, unde a locuit cu iubitul ei până în anul 2018.

“Secretarul de stat Michael R. Pompeo i-a interzis public (accesul în SUA, n.r.) fostului președinte al Camerei Deputaților din România, Liviu Nicolae Dragnea, din cauza implicării în fapte de corupție. În cazurile în care secretarul de stat deține informații credibile cu privire la implicarea oficialilor guvernelor străine în cazuri importante de corupție, aceste persoane și cei mai apropiați membri ai familiilor acestora nu sunt eligibili pentru a intra pe teritoriul Statelor Unite”, se arată în comunicatul Departamentului de Stat.

„Legea mai prevede ca Secretarul de Stat să indice public sau privat acei indivizi și pe membrii familiei lor. Pe lângă indicarea domnului Dragnea, secretarul de stat îi mai indică public pe cei doi copii: Valentin Ștefan Dragnea și Maria Alexandra Dragnea”, s-a mai arătat în respectivul comunicat.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: