Redactia.ro
Home » Știri » Liviu Dragnea primeşte o lovitură devastatoare, de după gratii

Liviu Dragnea primeşte o lovitură devastatoare, de după gratii

dragnea

Liviu Dragnea primeşte o lovitură devastatoare, de după gratii: el și familia sa au primit interdicție de a intra în SUA, din cauza corupției.

Liviu Dragnea și cei doi copii ai săi, Valentin Ștefan și Maria Alexandra, au primit interdicția de a intra pe teritoriul Statelor Unite ale Americii din cauza actelor de corupție ale fostului președinte al PSD.

Liviu Dragnea şi Irina Tănase, în camera intimă din închisoare. Ce surpriză vor găsi acolo de la gardieni

SUA continuă lupta împotriva corupției și întărirea statului de drept în România. Motivul pentru care Liviu Dragnea și cei doi copii ai săi nu mai pot să călătorească în SUA este acela că „în cazurile în care Secretarul de Stat are informații credibile că oficiali guvernamentali străini au fost implicați în fapte semnificative de corupție, acei indivizi și membrii familiei nu sunt eligibili intrării în Statele Unite”.

Legea mai prevede ca Secretarul de Stat să indice public sau privat acei indivizi și pe membrii familiei lor. Pe lângă indicarea domnului Dragnea, secretarul de stat îi mai indică public pe cei doi copii: Valentin Ștefan Dragnea și Maria Alexandra Dragnea”, se mai arată în comunicatul preluat de digi24.

Liviu Dragnea se află încarcerat la Penitenciarul Rahova, unde execută o condamnare de 3 ani şi 6 luni de închisoare primită în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman.

În dosarul Tel Drum, aflat la DNA, Liviu Dragnea este este urmărit penal pentru constituire de grup infracţional, abuz în serviciu şi infracţiuni referitoare la fraudare de fonduri, fapte care ar fi fost săvârşite în calitate de preşedinte al Consiliului Judeţean Teleorman.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: