Redactia.ro
Home » Știri » Din ce trăiește Liviu Dragnea. Averea fostului lider al PSD a fost pusă sub sechestru

Din ce trăiește Liviu Dragnea. Averea fostului lider al PSD a fost pusă sub sechestru

GALERIE FOTO (3) Din ce trăiește Liviu Dragnea.

Din ce trăiește Liviu Dragnea. Fostul președinte al PSD a fost eliberat din închisoare, iar acum se axaează pe tratarea afecțiunilor cu care se confruntă din cauza tratamentelor la care a fost supus în timpul încarcerării. Cu toatea astea, multă lume se întreabă din ce bani va trăi Liviu Dragnea, având în vedere că averea sa este pusă sub sechestru. Ce spune acesta?

Din ce trăiește Liviu Dragnea. Averea fostului lider al PSD a fost pusă sub sechestru

Din ce trăiește Liviu Dragnea. După o lungă perioadă de timp în care a încercat să iasă din închisoare, Liviu Dragnea a fost eliberat. Fostul lider al PSD a stat închis la Penitenciarul Rahova doi ani și patru luni. Cu toate că a stat departe de afaceri, Liviu Dragnea este în continuare o persoană influentă. Acum, fostul politician vrea să se concentreze pe starea sa de sănătate, făcându-și analize amănunțite, după ce în arest a fost infectat cu noul coronavirus. Recent, Dragnea a fost întrebat din ce bani va trăi, având în vedere că întreaga avere i-a fost pusă sub sechestru. Spre surprinderea tuturor, Liviu Dragnea a mărturisit că va trăi din salariu. „Cu atâtea sechestre, mai aveţi din ce să trăiţi?”, a fost întrebarea jurnaliștilor pentru Liviu Dragnea.„Da, sigur, din salariu”, a răspuns el în fața sediului DNA, unde a venit să ia la cunoștință prelungirea sechestrului pe avere în dosarul Tel Drum.

Direcția Națională Anticorupție i-a pus sechestru pe bunurile imobile și mobile, pentru a recupera prejudiciul din dosar, estimat la peste 127 milioane de lei. S-a instituit sechestru asiguratir și poprire asiguratorie până la concurența sumei de 127.547.366 de lei, asupra tuturor bunurilor, acțiunilor și părților sociale deținute de Liviu Dragnea.

De asemenea, DNA a pus sechestru și pe suma de 63.000 de lei, pe care a luat-o prin promisiunea de vânzare-cumpărare. Conform declarației de avere din anul 2019, Liviu Dragnea avea un apartament de 80 de metri pătrați și un spațiu comercial în Turnu Măgurele. Totodată, acesta avea două mașini, o Skoda Superb și un BMW X5. În contul bancar, fostul politician avea la acel moment suma de 184.988 de lei, încasând totodată înainte de condamnare și un salariu anual de 153.384 lei.

Scandal înainte de audierea lui Liviu Dragnea

Luni, un grup de contestatari și susținători ai fostului politician s-au strâns în fața intrării în sediu. Atunci când Liviu Dragnea a coborât din mașină pentru a intra în clădire a fost întâmpinat de jurnaliști, dar câțiva tineri, care se aflau acolo pentru a-l proteja, au provocat o busculadă. Tot scandalul s-a transformat într-un schimb de lovituri și îmbrânceli, iar abia după ce Dragnea a fost dus în sediul DNA au intervenit forțele de ordine. Fostul lider al PSD a fost chemat de procurori pentru a i se comunica prelungirea sechestrului în dosarul Tel Drum, în care are calitatea de inculpat. “Vorbim după ce ies. Am venit să îmi înmâneze prelungirea sechestrului”, a spus Dragnea.

Dragnea este inculpat la DNA pentru săvîrșirea infracțiunilor de constituire a unui grup infracțional organizat, două infracțiuni de abuz în serviciu cu obținere de foloase pentru sine sau pentru altul, instigare la infracțiunea de folosirea sau prezentarea cu rea-credință de documente ori declarații false, inexacte sau incomplete.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: