Redactia.ro
Home » Știri » Liviu Dragnea a fost chemat la DNA! Fostul lider PSD, vizat într-un alt dosar

Liviu Dragnea a fost chemat la DNA! Fostul lider PSD, vizat într-un alt dosar

Deși a fost eliberat din închisoare, problemele cu legea nu s-au terminat pentru fostul lider PSD, Liviu Dragnea. A fost chemat la Direcția Națională Anticorupție (DNA) pentru a dat explicații într-un nou dosar. Dezvăluirea a fost făcută de bunul său prieten, Codrin Ștefănescu, care i-a luat și apărarea print-o postare pe facebook.

Liviu Dragnea a fost chemat la DNA! Fostul lider PSD, vizat într-un alt dosar

Codrin Ștefănescu, bunul prieten al lui Liviu Dragnea, a anunțat, duminică, pe pagina de facebook faptul că Liviu Dragnea a fost chemat la DNA. Codrin Ștefănescu i-a luat apărarea lui Liviu Dragnea, menționând că a fost solicitat pentru o explicație pe care o puteau rezolva doar avocații, dar și că ora la care este citat, coincide cu ora la care ar trebui să facă un RMN.

”Vreau sā fac un anunț! Hārtuirea lui Liviu Dragnea continuā! Māine a fost convocat la DNA, exact la ora când medicii ii programaserā RMN-ul! Pe o chestie de procedurā la care, în mod legal, puteau participa doar avocații! Singuri, fārā el! Dar sistemul āsta ticālos și rezist nu se lasā! Teama de Dragnea transpirā prin toți porii lor, frica de ceea ce au fācut i-a înnebunit pe toți! Abuzurile astea, în formā continuatā, dovada clarā a unor spaime imense. De care, într-un viitor apropiat, știu și ei cā vor rāspunde! V-am anunțat ca sā știți cu toții ce se întâmplā!”, a scris Codrin Ștefănescu pe Facebook.

În ce dosar este vizat Liviu Dragnea

Codrin Ștefănescu nu a precizat și motivul pentru care procurorii l-au chemat pe Liviu Dragnea la DNA. Ulterior, avocata sa, Flavia Teodosiu, a precizat că fostul social-democrat trebuie să dea explicații în dosarul Tel Drum.

„Citația a fost lansată încă de joi, când Liviu Dragnea nu ieșise încă pe poarta penitenciarului. Am fost sunată de la DNA și mi s-a spus că trebuie neapărat să se prezinte la DNA, să i se comunice ordonanța de menținere a sechestrului judiciar în dosarul Tel Drum”, a afirmat avocata Flavia Teodosiu pentru Libertatea.

Liviu Dragnea a stat doi ani după gratii, după ce a fost condamnat în 2019, la trei ani și jumătate cu executare, în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman. Liviu Dragnea a mărturisit la eliberare că a fost o perioadă grea pentru el statul în închisoare.

„A fost o perioadă de doi ani şi două luni de chin şi suferinţă, abuzuri şi umilinţă. Cea mai mare parte a populaţiei a înţeles azi de ce am ajuns aici. Când am plecat, România era o ţară prosperă. Din păcate, azi e o dictatură feroce, este amanetat viitorul României cu asemenea datorii. Mă consider deţinut politic, pentru că am intrat nevinovat. Mi s-a cerut în instanţă să-mi recunosc vinovaţia pentru a valida acest dosar politic, dar am refuzat. Cred că judecătorii din Giurgiu au avut curaj şi au rezistat la presiuni, pentru că la TMB este destul de clar ce s-a întâmplat”, a declarat Liviu Dragnea la eliberarea sa din închisoare.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: