Redactia.ro
Home » Sport » S-a stins din viață jurnalistul Cristi Marinescu. Ziaristul a murit la 67 de ani

S-a stins din viață jurnalistul Cristi Marinescu. Ziaristul a murit la 67 de ani

S-a stins din viață jurnalistul Cristi Marinescu

S-a stins din viață jurnalistul Cristi Marinescu. Presa din România este în doliu. Cristi Marinescu, unul dintre cei mai renumiți jurnalisti sportivi, a murit la vârsta de 67 de ani. Ziaristul se confrunta de mai mulți ani cu probleme serioase de sănătate.

S-a stins din viață jurnalistul Cristi Marinescu. Ziaristul a murit la 67 de ani

Cristi Marinescu a fost unul dintre cei mai cunoscuți si apreciați jurnalisti sportivi din România. Ziaristul s-a stins din viață la vârsta de 67 de ani. Jurnalistul se confrunta de mult timp cu probleme grave de sănătate. În urmă cu ceva timp, Marinescu a fost diagnosticat cu diabet, iar de atunci starea lui de sănătate a avut de suferit. Acum 7 ani, medicii au fost nevoiți să-i amputeze un picior, după ce a făcut cangrenă. Recent, Cristi Marinescu s-a infectat cu noul coronavirus, iar medicii nu au mai putut face nimic pentru a-l salva.

„Clubul FC Argeș regretă dispariția gazetarului sportiv argeșean Cristi Marinescu. Acesta se confrunta cu probleme grave de sănătate, fiind diagnosticat cu diabet. În urmă cu 7 ani, medicii au fost nevoiți să-i amputeze un picior după ce a făcut o cangrenă. A fost internat la Spitalul din Mioveni, ulterior fiind transferat la SJU Pitești, unde s-a infectat cu Covid-19.Cristi Marinescu a fost unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați jurnalișți sportivi ai Argeșului. A lucrat mai bine de două decenii la mai multe publicații din Argeș.(…) Îl vom păstra mereu în gândurile noastre! Dumnezeu să-l odihnească în pace! Sincere condoleanțe familiei îndurerate!”, a fost mesajul transmis pe Facebook de FC Argeș.

Cristi Marinescu a fost handbalist

Celebrul jurnalist a fost mereu pasionat de sport, iar în tinerețe a fost handbalist. Acesta a ajuns în divizia A. De asemenea, a fost portar și a jucat la ASA Târgu Mureș. „Am început să joc handbal la Câmpulung, în clasa a IX-a de liceu, şi am ajuns să joc în Liga I. Am fost portar şi am jucat la ASA Târgu Mureş, la Găeşti şi la Dacia Piteşti.Eram singurul portar de handbal din ţară care apăram în pantaloni scurţi. În handbal te plesneşte mingea foarte tare, ţi-o aruncă de la un metru, doi şi ustură. Şi pe mine mă durea, dar era o durere plăcută, era mai mare satisfacţia că apăram.”, declara Cristi Marinescu în 2015.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: