Redactia.ro
Home » Monden » S-a zis că a slăbit drastic, dar iată care e adevărul despre silueta Ozanei Barabancea. Fotografii fără Photoshop

S-a zis că a slăbit drastic, dar iată care e adevărul despre silueta Ozanei Barabancea. Fotografii fără Photoshop

GALERIE FOTO (6)

Jurata de la “Te cunosc de undeva” se luptă de mulți ani să scape de kilogramele în plus. Vedeta e foarte aproape să ajungă la silueta mult visată, dacă ne luăm după pozele de profilul ei. Paparazzi au surprins-o zilele trecute într-un centru comercial, iar imaginile arată că Ozana Barabancea face abuz de Photoshop.

Cum arată de fapt Ozana Barabancea fără Photoshop

Acum câțiva ani Ozana Barabancea a decis că vrea să aibă o siluetă de invidiat și a apelat la chirurg. Pentru a grăbi procesul de slăbire, cântăreața și-a făcut operație de micșorare a stomacului. A reușit să slăbească 55 de kilograme, dar se pare că lupta nu s-a terminat. Pentru a-și păstra imaginea perfecta, Ozana apelează la diverse artificii când postează imagini în mediul online.

Zilele trecute Ozana Barabancea a fost surprinsă de paparrazi în nordul capitalei, la un centru comercial. Ea a decis să adopte o ținută neagră pentru a masca faptul că e pe cale să piardă, din nou, lupta cu kilogramele. Vorbind la telefon, cântăreața a respectat toate normele impuse pentru a putea intra în incinta magazinului. Mai ales, că vedeta a și fost confirmată în trecut cu noul virus.

Ce reacție au avut fanii când au văzut imaginile modificate

Urmăritorii vedetei nu au întârziat să reacționeze când au văzut pozele vedetei. Ozana Barabancea a făcut exces de Photoshop și Faceapp (aplicații de modificare a trăsăturilor), iar fanii au remarca imediat.

“Ce ai pățit la față? / Ce s-a întâmplat cu fața ta? De ce îți editezi atât de mult pozele? / Decât sa ștergi comentariile, mai bine ai șterge această fotografie. E absolut ” horror”. Fac referire strict la această fotografie, fără faceapp era perfect ? / Doamne ferește / Cumva capul tău dorește să te părăsească? Parcă vrea să zboare ?? / Mai ușor cu faceapp-ul.. Dumnezeu ne-a creat după chipul și asemănarea Lui, deci zic să te iubesti si să te arăți exact așa cum esti tu pentru ca esti FRUMOASĂ fără faceapp❤️ “ au comentat fanii.

Ozana Barabancea are probleme grave cu tatăl copiilor. Fostul soț refuză să plătească pensia alimentară a fetei de 17 ani. Cântăreața l-a chemat în instanță, ar înfățișarea avea loc curând. Citește articolul integral aici.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: