Redactia.ro
Home » Știri » S-au aflat concurenții Survivor România All Stars! Jador și Iancu Sterp sunt cap de listă la Pro TV

S-au aflat concurenții Survivor România All Stars! Jador și Iancu Sterp sunt cap de listă la Pro TV

Pro TV a dezvăluit cu entuziasm listele concurenților care vor face parte din echipele Faimoșilor și Războinicilor în cadrul ediției speciale Survivor România All Stars 2024. Această competiție, cunoscută pentru provocările intense și pentru lupta aprigă pentru titlul de cel mai bun supraviețuitor, aduce în prim-plan fețe cunoscute și îndrăgite de public.

Ediția din 2024 a reality-show-ului, intitulată Survivor România All Stars, reprezintă o selecție atentă a celor mai îndrăgiți concurenți proveniți din taberele anterioare ale competiției. Acest aspect adaugă un plus de emoție și intensitate, oferind telespectatorilor o privire mai apropiată asupra abilităților și strategiilor deja cunoscute ale participanților.

Desigur, această modificare în formatul competiției promite să ofere publicului un spectacol captivant și plin de surprize. Printre acești curajoși participanți se numără personalități precum Jador, Andreea Tonciu și Iancu Sterp, gata să își testeze limitele într-un mediu plin de provocări și pericole.

Cine sunt concurenții Survivor România All Stars

Viperele Vesele, o pagină de Instagram cunoscută pentru dezvăluirea detaliilor din culisele show-urilor și emisiunilor TV, au făcut publice numele vedetelor care vor intra în arena Survivor România All Stars 2024. În echipa Faimoșilor, vor concura personalități precum Zanni, Jador, TJ Miles, Cătălin Moroșanu, Cătălin Zmărăndescu, Jorge, Andreea Tonciu, Ana Porgras, Elena Marin, Elena Ionescu, Roxana Nemeș și Ștefania Stănilă.

Pe de altă parte, echipa Războinicilor se va baza pe prezența unor concurenți de calibru precum Sorin Pușcașu, Iancu Sterp, Dan Ursa, Alex Delea, Robert Moscalu, Codruța Began, Maria Lungu, Alexandra Duli și Alexandra Ciomag. Această alianță de talente și personalități puternice promite o luptă incitantă și o competiție pe măsură.

Ei vor fi rezervele sezonului

În plus față de lista principală de concurenți, au fost dezvăluite și numele rezervelor, care așteaptă pregătite să intre în scenă în caz de necesitate. Printre aceste rezerve se numără nume precum Irisha, Remus Boroiu, Oana Ciocan, Andreea Moromete, Ionut Popa, Relu Penescu și Starlin.

Această ediție specială a Survivor România All Stars 2024 se anunță a fi una plină de suspans și momente de neratat. Cu fețe familiare și competiții intense, Pro TV promite să ofere publicului un spectacol captivant și să ridice ștacheta pentru reality-show-urile din România. Cu concurenți de calibru și cu o doză suplimentară de provocări, această ediție se anunță a fi un adevărat regal pentru iubitorii genului.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: