Redactia.ro
Home » Monden » S-au căsătorit în secret! Monica Gabor a devenit doamna Pink!

S-au căsătorit în secret! Monica Gabor a devenit doamna Pink!

GALERIE FOTO (8) S-au căsătorit în secret! Monica Gabor a devenit doamna Pink!

Incredibil! S-au căsătorit în secret! Monica Gabor a devenit doamna Pink! Monica Gabor și Mr. Pink s-au căsătorit în secret în Statle Unite ale Americii, unde își trăiesc povestea de dragoste de aproape 10 ani.

S-au căsătorit în secret! Monica Gabor a devenit doamna Pink!

Potrivit Cancan.ro, Monica Gabor și Mr. Pink s-au căsătorit în mare secret în Statele Unite ale Americii. Monica Gabor, în vârstă de 31 de ani a devenit soția miliardarului asiatic Mr. Pink în cadrul unei ceremonii intime, care a fost organizată în secret. Tatăl vedetei a dat-o de gol în legătură cu căsătoria. Acesta pare extrem de fericit pentru fiica sa.

Monica nu a putut veni în țară, nu a putut ajunge că sunt niște legi la americani. Îi trebuie acte definitive și încă nu i-au venit, că a depus tot, că e căsătorită acum”, a dezvăluit Emil Gabor.

Întrebat dacă este adevărată informația potrivit căreia Monica ar fi însărcinată, acesta a dezmințit știrea.

Nu cred că e și însărcinată, n-am vorbit despre asta. Ea are deja o fată, el are un băiat. Ei, dacă ar rămâne însărcinată cu un copil, n-ar fi o problemă, zic, nu s-ar pune problema că n-ar avea ce mânca copiii”.

Monica Gabor s-a căsătorit a doua oară

Frumoasa brunetă are o fiică, cu milionarul Irinel Columbeanu, iar actualul ei soț are un băiat din relațiile anterioare.

Anthony Pink și fiica Monicăi se pare că au relație apropiată și își petrec mult timp împreună când aceasta merge la ei, în California. Monica s-a născut pe 8 ianuarie 1988 la Bacău, iar de profesie este fotomodel. La vârsta de 18 ani, fotomodelul s-a căsătorit cu milionarul Irinel Columbeanu, cei doi devenind părinți, iar în 2011, ei au divorțat.

După despărțirea de afacerist, fosta doamnă Columbeanu și-a refăcut viața alături de miliardul chinez. La începutul anului 2018, fiica sa, Irinuca, a dat-o de gol, că peste Ocean, ea a devenit mamă adoptivă pentru fiul iubitului ei, Anthony.

Acum, Monica lucrează la biroul miliardarului Pink, aflat într-o clădire de pe Rodeo Drive, celebrul bulevrad din Beverly Hills și îl ajută în afacerea cu băutura energizantă, care-i poartă numele afaceristului chinez.

De asemenea, modelul a devenit profesoară suplimentară la o școală din Beverly Hills, unde predă limba engleză copiilor de imigranți și este extraordinar de mândră de ceea ce face.

Citeste si:Cum arată acum tatăl Monicăi Gabor. Imagini dezolante cu Emil Gabor

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini