Redactia.ro
Home » Știri » S-au încins tare chiar lângă un părculeț de joacă. Scene fierbinți de amor

S-au încins tare chiar lângă un părculeț de joacă. Scene fierbinți de amor

Scenele fierbinți nu știu de COVID și nici de locuri publice. Un cuplu va fi cercetat de poliție pentru scene intime chiar lângă un părculeț de joacă.

Ea se dezbrăca, el o filma lângă parc

O femeie aproape goală în scene hot era filmată de un bărbat. Incidentul s-a întâmplat în Parcul Laigh Hills  în jurul orei 18.30, relatează Daily Record.

Poliția care a preluat cazul, a confirmat că a fost chemată la fața locului în urma rapoartelor despre o femeie care a efectuat un „act indecent și o expunere indecentă”.

Poliția caută cuplu

O sursă a spus: „Acesta este un parc public. Copiii și tinerii merg și fac sport. Nu dorim să vedeți acest lucru într-un spațiu public.”

Incidentul a fost surprins de o cameră. Aceștia au confirmat că nu au fost încă identificați suspecții în legătură cu incidentul, dar au spus că investigațiile vor continua.

O nouă teamă în rândul cuplurilor. A apărut moda tehnosexualilor

Pandemia a dezvoltat cu siguranță mai mult ca niciodată atașamentul față de gadgeturi și telefoane mobile.

Statisticile arată că în timpul pandemiei vânzările online de gadgeturi au avut creșteri cu până la 40 de procente față de aceeași perioadă a anului trecut.

Un studiu mai arată că, bărbații și femeile au devenit atașați de vocea gadgeturilor lor, iar principala excitare este interacțiunea cu telefonul lui, ceea ce a dat naștere unei categorii numită tehnosexuali.

Fie că este vorba de  sunetul de receptare a unui mesaj, de glisarea spre dreapta sau de tonurile seducătoare și autoritare ale unui serviciu de voce bazat pe cloud, tehnologia îndeplinește prin mobilizarea sistemului de recompensare din creier și eliberarea de dopamină – „hormonul fericirii”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: