Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » S-au îndrăgostit într-un club și după 12 ani a aflat cine era de fapt bărbatul! A acceptat imediat cererea în căsătorie

S-au îndrăgostit într-un club și după 12 ani a aflat cine era de fapt bărbatul! A acceptat imediat cererea în căsătorie

GALERIE FOTO (2) S-au îndrăgostit într-un club și după 12 ani a aflat cine era de fapt bărbatul! A acceptat imediat cererea în căsătorie

Basmele nu au loc în cluburile de noapte din SUA, însă o tânără chiar şi-a cunoscut prinţul într-o astfel de locaţie. S-au îndrăgostit într-un club și după 12 ani a aflat cine era de fapt bărbatul. 

S-au îndrăgostit într-un club și după 12 ani a aflat cine era de fapt

Ariana Austin are 36 de ani și s-a căsătorit cu Joel Makonnen la 12 ani după ce cei doi se cunoscuseră într-un club. Până aici nu pare nimic ciudat, dar în momentul în care a aflat adevărul, femeia a fost absolut șocată, alegând cu siguranță să se căsătorească cu el.

Joel Makonnen, acum de meserie avocat, a agățat-o pe fată spunându-i că arată ca un model. El nepotul ultimului împărat al Etiopiei, s-a născut în Roma unde a trăit alături de familia sa după ce în Etiopia, țara de origine, a fost organizată o lovitură de stat care i-a obligat să trăiască în exil. Pentru Ariana, basmul a devenit realitate, iar prinţul etiopian cunoscut în club a devenit soţul său.

Astfel că, o americancă a devenit prințesă africană în anul 2018, fiindcă s-a căsătorit cu un membru al familiei regale din Etiopia. Cei doi s-au întâlnit în urmă cu 12 ani pe ringul de dans al unui club. Au fost căsătoriți de un grup de 13 preoți în cadrul unei ceremonii creștin-ortodoxe etiopiene. Bunicul lui Makonnen a condus țara africană din 1930 până în 1974, când a fost obligat să abdice din cauza unei lovituri de stat. Nepotul regelui s-a născut în Italia și a crescut în Elveția.

Ariana pare să fie foarte fericită că de acum este parte a unei familii atât de vechi încât rădăcinile sale merg până la legendarul rege biblic, Solomon.

S-au îndrăgostit într-un club și după 12 ani a aflat cine era de fapt bărbatul! A acceptat imediat cererea în căsătorie

Cine este Ariana Austin, americanca devenită prințesă

Prințesa Ariana Austin Makonnen din Etiopia este o scriitoare, manager de artă și filantroapă americancă. Ea este membră a familiei imperiale etiopiene prin căsătoria cu prințul Joel Dawit Makonnen, nepotul împăratului Haile Selassie I.

Ariana a absolvit studiile cum laude, având o diplomă de licență în literatura engleză la Universitatea Fisk. În timp ce era la Fisk, a fost introdusă în Phi Beta Kappa. Ca studentă, a studiat în străinătate la Magdalen College, Oxford și până la Semester at Sea. Are un master în educație artistică și scriere creativă la Universitatea Harvard.

După terminarea școlii, s-a mutat la Paris și a lucrat ca profesor și jurnalist independent. Inspirată de festivalul de artă franceză Nuit Blanche, ea a fondat și a regizat Art All Night, un festival de artă de seară din Washington, D.C., care include arte vizuale, picturi live, spectacole muzicale, proiecții luminoase și lecturi de poezie.

La cinci ani după ce a început Art All Night, Ariana a fondat French Thomas, o agenție creativă care a produs experiențe culturale și educaționale în New York City, Camden și Washington, D.C. Lucrează în filantropie la o divizie a consilierilor filantropici Rockefeller și servește ca ambasador de bunăvoință al prietenilor din Guyana. A lucrat ca scriitoare colaboratoare pentru HuffPost.

În noiembrie 2018, Ariana și soțul ei au lansat Old World / New World Productions, o companie media care produce documentare, lungmetraje și emisiuni de televiziune axate pe Africa și diaspora africană.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: