Redactia.ro
Home » Știri » S-au întâlnit Carmen Iohannis și Jill Biden. Ce a purtat Prima Doamnă a României la întâlnirea cu soția lui Joe Biden

S-au întâlnit Carmen Iohannis și Jill Biden. Ce a purtat Prima Doamnă a României la întâlnirea cu soția lui Joe Biden

GALERIE FOTO (4)

Au apărut primele fotografii cu Carmen Iohannis și Jill Biden de la venirea Primei Doamne a Statelor Unite ale Americii în România. Cele două doamne s-au pozat alături de președintele României, Klaus Iohannis. Au purtat ținute cu bun gust, demne de pozițiile pe care le ocupă.

Ce piese vestimentare a ales Carmen Iohannis la întâlnirea cu Jill Biden. Detaliul observat de mulțime

Carmen Iohannis și Jill Biden împărtășesc un program comun astăzi, 7 mai 2022. Cele două distinse doamne vor vizita o școală unde învață copii refugiați din Ucraina.

Sursă foto: pagina de Facebook a președintelui Klaus Iohannis https://www.facebook.com/klausiohannis/posts/562469861917332
Sursă foto: pagina de Facebook a președintelui Klaus Iohannis https://www.facebook.com/klausiohannis/posts/562469861917332

Pentru această întâlnire mult așteptată, Prima Doamnă a României nu e dezamăgit deloc cu ținuta sa. Aranjată și cochetă așa cum ne-a obișnuit, doamna Iohannis a purtat o rochie colorată în albastru și roșu. Soția președintelui României a impresionat și prin coafura lejeră pe care a ales să o poarte. Machiajul a fost unul natural, dar care să-i scoată în evidență trăsăturile.

Un detaliu, însă, a trecut neobservat de critici, și anume lungimea rochiei aleasă de Carmen Iohannis. Dacă până la momentul actual ne obișnuise cu rochii ceva mai scurte, de această dată a ales să îmbrace una care îi vine până la genunchi.

În fotografiile care au apărut, deja, pe rețelele de socializare și difuzate la televizor, cele două doamne țin în mână buchete cu flori. Jill Biden a primit din partea președintelui României, Klaus Iohannis, un buchet de bujori albi care se asortează cu inserțiile de pe rochia soției lui Joe Biden.

Prima Doamnă a Statelor Unite este însoţită în această călătorie de secretarul de stat adjunct pentru Afaceri europene şi eurasiatice Karen Donfried. Din delegaţia care o va însoţi pe Jill Biden în România vor face parte, de asemenea, fostul ambasador american la Bucureşti (2009 – 2012) Mark Gitenstein, în prezent ambasadorul SUA la Uniunea Europeană, şi soţia acestuia, Elizabeth Gitenstein.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: