Redactia.ro
Home » Monden » S-au întâlnit doi grei ai televiziunii. Dan Diaconescu și Dan Negru au stat de vorbă. „Nici nu știți ce pierdeți”

S-au întâlnit doi grei ai televiziunii. Dan Diaconescu și Dan Negru au stat de vorbă. „Nici nu știți ce pierdeți”

Dan Diaconescu a ieșit din atenția publicului de ceva timp. Ani la rând a fost cunoscut pentru emisiunile incendiare pe care le modera la OTV, postul său de televiziune. Diaconescu și Dan Negru, un alt foarte cunoscut prezentator, s-au întâlnit recent. Dan Negru le-a povestit urmăritorilor săi din mediul online cum a decurs întâlnirea.

Întâlnirea surpriză dintre Dan Negru și Dan Diaconescu. Mărturisirea făcută de vedeta Kanal D

Dan Diaconescu s-a reprofilat din punct de vedere al carierei. În momentul de față pune bazele unei afaceri în Emiratele Arabe Unite, deși în urmă cu câțiva ani, înregistra audiențe colosale la emisiunile sale de la OTV.

Dan Negru a povestit într-o postare pe contul său de Facebook că s-a întâlnit cu fostul patron al OTV și au stat la povești. A ținut să menționeze că el este unul dintre prea puținii oameni care îl mai caută pe Dan Diaconescu, mai ales după ce acesta a dispărut din ochii publicului.

Prezentatorul Jocul cuvintelor a povestit că, în perioada sa de glorie, Dan Diaconescu îi mărturisea că are în plan să „OTVizeze” toate televiziunile din România.

Dan Negru: „Nici nu știți ce pierdeți”

Deși la acel moment Dan Negru nu credea în aceste afirmații, se pare că acum recunoaște că fostul său coleg și-a atins, de fapt, obiectivul.

„Am stat la o vorbă cu Dan Diaconescu. Așa, de dimineață. Ca să nu apară speculații, nu facem nimic împreună, nu avem niciun proiect comun. 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: