Redactia.ro
Home » Monden » S-au iubit încă de mici, apoi, peste ani, s-au și căsătorit. Dar au aflat că sunt veri. Decizia lor i-a șocat pe toți

S-au iubit încă de mici, apoi, peste ani, s-au și căsătorit. Dar au aflat că sunt veri. Decizia lor i-a șocat pe toți

S-au îndrăgostit unul de celălalt încă din adolescență. S-au iubit mult, apoi, mai târziu s-au și căsătorit.

Dar viața avea să le pregătească o mare surpriză.

Soții au aflat că sunt veri

După trei ani de căsnicie, Tylee și Nick Waters, din Statele Unite ale Americii, au descoperit că, de fapt, sunt verișori. Abia acum au înțeles fanii lor din mediul online că asemănarea fizică izbitoare nu este o simplă coincidență.

Asemănarea fizică e izbitoare, iar de curând cei doi soți au mărturisit în fața celor 26.000 de urmăritori de pe TikTok că asta nu este o simplă coincidență. Fără să ofere mai multe detalii, au anunțat descoperirea uluitoare făcută.

„Am aflat că suntem veri la trei ani de când ne-am căsătorit. Ne-am fi dorit să fie o glumă”, au transmis Tylee și Nick Waters, pe TikTok.

Au decis să rămână căsătoriți

Cei doi americani vor rămâne soț și soție. Nu vor divorța.

„Eu și soțul meu suntem veri de gradul al zecelea”, „Aproape toți cei pe care îl cunosc din Utah îmi sunt, într0un fel sau altul, verișori”, „De aceea mama vrea să știe cu cine mă întâlnesc, ca să-mi spună dacă suntem sau nu rude”, au reacționat alte persoane.

De mentionat că, în România, Codul Civil interzice clar căsătoria între rudele de linie dreaptă și între cele de linie colaterală până la cel de-al patrulea grad inclusiv.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: