Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Să vezi și să nu crezi! Ce a scos un român la poartă, în fața casei? Toți se opresc să se uite! VIDEO

Să vezi și să nu crezi! Ce a scos un român la poartă, în fața casei? Toți se opresc să se uite! VIDEO

În mediul online s-a viralizat un videoclip în care la poarta unui sătean este surprinsă o masă de unde se poate achiziționa miere! Inedit este faptul că doritorii se autoservesc lăsând banii într-un borcan. Apicultorul nu stă la poartă pentru a se asigura de vânzare, ci are încredere în cumpărătorii săi!

Autoservire în fața porții

Unul dintre cumpărătorii săi a filmat modul în care își vinde săteanul marfa și a urcat videoclipul pe rețelele sociale! Internauții nu au întârziat să apară în secțiunea de comentarii pentru a aprecia curajul vânzătorului:

„Inedit, curajos, civilizat…

Inedit! Absolut fabulos! Deci sunt semne că ne facem bine, da? Autoservire! Nu pot să cred bani la drumul mare! Uite și eu fac la fel și eu fac la fel pentru că ideea mi se pare absolut fabuloasă și ăsta e un lucru foarte bun că omul are încredere! Uite și flori de salcâmi, bravo!”, a spus cumpărătorul în timp ce cumpăra miere. 

Internauții au rămas surprinși

Internauții au rămas surpinși de modul în care apicultorul vinde mierea și l-au apreciat în secțiunea de comentarii!

„Cred că acolo sunt oameni mai cu frică de Dumnezeu. Foarte frumos deci și sincer nu îmi vine a crede”;

„Civilizat!!!”;

„Sigur are cameră de luat vederi!!!!!”;

„Se poate și la noi!”;

„Bravo!”, sunt câteva dintre comentariile de la videoclipul postat. 

Beneficii miere

Efecte antiinflamatorii

Mierea conține antioxidanți, care pot proteja organismul de inflamații. Inflamația poate duce la o varietate de probleme de sănătate, inclusiv boli de inimă, cancer și tulburări autoimune. Un studiu a descoperit că antioxidanții din mierea de hrișcă erau detectabile în plasma sanguină, arătând că consumul de miere ar putea spori activitatea antioxidantă în organism, potrivit webmd.com.

Ameliorarea tusei pentru copii

Autoritățile din domeniul sănătății nu recomandă medicamente fără prescripție medicală pentru tratarea tusei și răcelii la copiii mici. Unii părinți pot căuta remedii naturale. Într-un studiu, două lingurițe de miere au ameliorat tusea nocturnă a copiilor și le-au permis să doarmă. Cu toate acestea, medicii nu recomandă această practică pentru copiii cu vârsta mai mică de un an, conform aceleași surse.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: