Redactia.ro
Home » Monden » Sacrificiul uriaş făcut de soţia Valentina Pelinel. Prin ce a trecut soția lui Cristi Borcea: „Ruptura a fost cea mai grea!”

Sacrificiul uriaş făcut de soţia Valentina Pelinel. Prin ce a trecut soția lui Cristi Borcea: „Ruptura a fost cea mai grea!”

Valentina Pelinel are probleme de sănătate! Cum a fost surprinsă soția lui Borcea

Valentina Pelinel a trecut printr-o perioadă de cumpănă și a dat detalii publice despre trăirile pe care le-a avut atunci. Iată detaliile!

Sacrificiul uriaş făcut de soţia Valentina Pelinel. Prin ce a trecut soția lui Cristi Borcea: „Ruptura a fost cea mai grea!”

Soția lui Cristi Borcea susține că nu şi-ar dori ca fetițele ei să îi calce vreodată pe urme:

„Nu știu dacă este una neapărat foarte mare. Cred că provocarea în sine a fost faptul că a trebuit să mă rup de viața mea, de părinți, la urma urmei, de prieteni, de școală. Eu mi-am făcut mult mai târziu școala în America. Apoi, m-am înscris la distanță la cursurile din facultate.

Adică ruptura a fost cea mai grea, să te trezești, un copil de 16 ani, într-o țară străină, unde trebuie să te descurci. Da, ți s-a oferit să faci ceea ce îți place, căci asta îmi doream și visam să fiu un model de succes, dar este înfricoșător la început.

Dacă fetițele mele mi-ar zice că pleacă la 16 ani și vor să se descurce singure, nu m-ar lăsa inima. Nu este cazul lor, căci ne au pe noi ca sprijin. Eu nu am avut sprijin, nu avea cine să mă ajute în domeniul acesta. Dar știi cum este, te uiți în urmă și zici: ‘Doamne, câte am făcut! Oare aș mai avea puterea să fac așa ceva?’. Cred că este și inconștiența vârstei”, a declarat Valentina Pelinel pentru ego.ro.

Copilărie grea pentru Valentina Pelinel

Valentina Pelinel a recunoscut de curând că este mândră de realizările pe care le-a făcut de-a lungul vieții însă a avut parte nu doar de urcușuri ci și de coborâșuri:

„Odată ce am ieșit din țară, am început să câștig bani, să fiu independentă, să ajut în felul meu, dar pentru noi nu a fost ușor. Tatăl meu a murit când eu aveam 15 ani și jumătate, apoi eu am câștigat Top Model România la câteva zile după decesul lui. Și de acolo a început să mi se schimbe viața. Tot ce se întâmplă rău nu e de la Dumnezeu. A fost greu ca și copil să înțelegi așa ceva. În situația în care ne-am trezit imediat, mi-a oferit Dumnezeu ceva care să mă țină echilibrată. Pentru că eu îmi doream și visam să devin manechin”, a spus Valentina Peline, în podcastulde pe YouTube, Ameritat cu Nasrin.

Valentina Pelinel: „Am plecat fără nimic”

Încă de la o vârstă fragedă, minoră fiind (17 ani), Valentina Pelinel a plecat din țară pentru a-și croi cariera de vis:

„Îmi doream foarte mult să plec, am plecat fără nimic, dar mi se face frică când mă gândesc pentru mine persoana de atunci. Am riscat. Era inconștiența vârstei, nu ești atât de pragmatic și de calculat. N-am avut niciun plan să plec din țară. Eram în al doilea an de liceu lângă Rodica, colega mea, lângă mama, care rămăsese fără tata, lângă sora mea mai mică.

Am câștigat Top Model România în 1996, după care m-a chemat doamna Zina în echipa ei de fete cu care făcea prezentările prin țară. Mergeam la contractări cu trenul în gașcă de fete, în diferite localități din țară în care se făceau prezentări de modă. Diverse case de modă își prezentau produsele. Nu eram decât noi, în toată țara. Atât”, a mai spus vedeta pentru aceeași sursă.

La ce a renunțat Valentina Pelinel încă din copilărie

Valentina Pelinel dezvăluie faptul că a fost nevoită să renunțe la școală pentru a face bani, dar crede că nu trebuie să fie criticată ci lăudată, deoarece a dorit binele familiei ei:

„Mi-am lăsat școala ca să fac bani, să fiu independentă, să-mi ajut familia. Păi, asta trebuie să fie o laudă, nu o judecată. M-am dus să muncesc, să-mi fac un viitor. Dacă nu prindeam trenul ăsta când mi-a ieșit în cale, poate nu-l prindeam niciodată. Studiam 5-6 ore pe zi ca să termin liceul în America. Dar îmi place să învăț și învăț în continuare despre orice. Am răbdare, că am lăsat ceva neterminat. Eu am făcut liceul de la 0. Și am studiat 5 ani și mi-am luat diploma. Am absovit și Facultatea de Marketing din Cornwell”, a încheiat aceasta.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: