Redactia.ro
Home » Știri » Salam mucegăit în Kaufland. Cum a fost tratat clientul care a reclamat produsul neconform

Salam mucegăit în Kaufland. Cum a fost tratat clientul care a reclamat produsul neconform

GALERIE FOTO (2) salam

Un client al Kaufland acuză că a găsit într-un magazin al retailerului din Iași un produs mucegăit, iar atunci când a raportat acest lucru, angajații nu au oferit niciun fel de ajutor. Mai mult decât atât, atunci când a cerut explicații pentru salamul expirat pe care l-a găsit pe unul dintre rafturi, clientul a ajuns să plătească niște produse pe care le avea deja cu el, dar care nu fuseseră cumpărate din Kaufland, ci din alt magazin.

Salam mucegăit în Kaufland, în Iași

Clientul care a vrut să cumpere salamul respectiv, spune că l-a găsit la secțiunea de promoții și nu a suspectat în niciun moment că produsele puse acolo sunt, de fapt, de o calitate îndoielnică.

Salamul respectiv, pe care ieșeanul voia să îl cumpere, era în termenul său de valabilitate, dar acesta avea mai multe pete de mucegai.

Mai mult decât atât, clientul spune că nu e prima dată când găsește mâncare necorespunzătoare în magazinele Kaufland.

„Le-am spus angajaților Kaufland despre această situație, dar nu s-au grăbit să schimbe produsele de pe raft. Nu e prima oară când le atrag atenția acestora asupra unor situații care afectează clienții, cum sunt prețurile diferite la raft față de cele de la casa de marcat. De cele mai multe ori am depus reclamații atât la Registrul de reclamații al magazinului, cât și la OPC”, a spus ieșeanul.

salam mucegai
salam mucegai

Ce acuzații primește Kaufland

Clientul nemulțumit a mai spus și că o rudă de-a lui, cu care se afla într-un magazin Kaufland a fost obligată să plătească niște produse achiziționate din altă parte, iar angajații au refuzat să verifice dacă informația este corectă.

„În data de 5 iulie 2020, în calitate de client al magazinului Kaufland Alexandru, i s-a solicitat lui S. F. achitarea unor produse pe care nu le-a sustras din magazin, ci se aflau asupra clientului încă de la intrarea în magazin. Reclam lipsa de cercetare asupra cazului, refuzul angajaților de a se documenta, de a privi înregistrarea din magazin, de pe camerele de supraveghere, și abuzul de a cere bani pentru produsele care nu aparțineau magazinului”, susține reclamantul.

În ultimii trei ani, au existat mai multe reclamații la adresa magazinelor Kaufland, iar inspectorii Oficiului pentru Protecția Consumatorului au decoperit, de cele mai multe ori, că reclamațiile s-au adeverit. Supermarketul a primit amenzi de 100.000 de lei la acel moment.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: