Redactia.ro
Home » Știri » Anunțul Kaufland pentru clienții săi. Românii se vor bucura să afle vestea dată de lanțul de magazine

Anunțul Kaufland pentru clienții săi. Românii se vor bucura să afle vestea dată de lanțul de magazine

GALERIE FOTO (2) anunt pentru romani

Kaufland a făcut un anunț de interes pentru toți clienții săi. Reprezentanții lanțului de hypermarket-uri au precizat că noua dispoziție se aplică tuturor magazinelor Kaufland din România. Iată ce schimbări au fost făcute!

Kaufland a făcut un anunț pentru toți clienții săi

Vești bune de la Kaufland! Lanțul de hypermarket-uri a decis să ofere reduceri suplimentare clienților săi. Astfel, în fiecare zi de luni ori marți, clienții vor avea ocazia să achiziționeze produse cu un plus de reduceri.

Kaufland anunță că pe lângă produsele pe care le vor achiziționa la un preț mai scăzut, clienții vor avea ocazia, în zilele respective, să primească și anumite produse în mod gratuit. Campania se desfășoară în toate magazinele din România, iar ofertele sunt listate pe site-ul lor.

Cine beneficiază de această promoție

Anunțul a fost făcut prin intermediul rețelelor de socializare: „La Kaufland găsești tot ce ai nevoie cu #oSinguraOprire. 😍Salvează în calendar zilele de luni și marți și economisești în plus. 😉Cu noi, veștile bune nu se opresc niciodată”.

Kaufland prezicează că noua promoție se adresează tuturor clienților Kaufland, indiferent de oraș. În paralel, Kaufland mai desfășoară și o altă campanie. Potrivit acxesteia, se oferă un produs gratuit la unul cumpărat, pentur clienții care votează produsul gratuit în cadrul website-ului său. Ca să beneficiezi de această promoție, însă, e nevoie să deții de un card de fidelitate emis de Kaufland.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: