Redactia.ro
Home » Știri » Program Kaufland de Paște, 2020. Când este deschis pe 17, 18, 19 și 20 aprilie

Program Kaufland de Paște, 2020. Când este deschis pe 17, 18, 19 și 20 aprilie

Program Kaufland de Paște, 2020. Când este deschis pe 17, 18, 19 și 20 aprilie. Reprezentanții magazinului au făcut public programul special de funcționare al magazinelor Kaufland.

În perioada 15 aprilie- 17 aprilie magazinele vor funționa în intervalul orar 07:30-22:00. Urmând ca în data de 18 aprilie să fie program redus și anume de la 7:30 la 16:00. Pe 19 aprilie magazinele sunt închise. Pe 20 aprilie, în a doua zi de Paște vom găsi magazinele deschise doar în intervalul orar 9:00 -15:00.

Există și mici excepții, iar dacă vreți să vă convingeți ce program are magazinul din apropierea dvs. puteți consulta lista aceasta.

Kaufland, măsuri de protecție anti COVID-19

La fel ca și celelalte mari companii, Kaufland a luat măsuri de protecție și a instalat geamuri de protecție din plexiglas la casele de marcat în toate magazinele din țară. Ba chiar mai mult, fiind considerat unul dintre marii angajatori de pe piața din România au luat o decizie radicală. Cel mai mare jucător de retailer din România a mărit salariile angajațiilor de la începutul lui martie 2020 la 3.650 lei brut. Se pare că în funcție de specificul socio-economic al fiecărei regiuni din țară compania ar putea crește acest venit.

Și nu degeaba vă spuneam că această companie este considerată drept una dintre marii angajatori de top din România. Kauflat a câștigat pentru al cincilea an consecutiv certificarea „Angajator de Top” din România. Iar pentru al doilea an consecutiv a primit titlul de ”Angajator de Top” în Europa. Aceasta este singura companie din retail românească care a câștigat cele două certificări mai mulți ani la rând. De altfel, compania își propune ca la începutul anului viitor să creeze noi locuri de muncă. Sunt luate în vedere construirea a 1000 de noi locuri de muncă pe teritorului României.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: