Redactia.ro
Home » Știri » Kaufland va retrage din magazine două geluri de duș care pot produce infecții ale pielii

Kaufland va retrage din magazine două geluri de duș care pot produce infecții ale pielii

GALERIE FOTO (3) Kaufland va retrage din magazine două geluri de duș care pot produce infecții ale pielii

Kaufland va retrage două geluri de duș din magazine. Producătorul Weulbier-Kosmetik GmbH, Germania a anunțat că va retrage voluntar și preventiv, produsele Bevola Gel de duș cu Mago & Piersică, deoarece s-au găsit bacterii care pot cauza infecții ale pielii.

Kaufland va retrage din magazine două geluri de duș care pot produce infecții ale pielii

Magazinul german Kaufland, a decis retragerea a două produse din toate filialele din țară. În cadrul unui control de rutină, a fost găsit un număr mare de bacterii din specia Pluralibacter gergoviae, care se regăsesc în mediul înconjurător. În unele condiții, mai ales în cazul persoanelor cu probleme de sănătate, pot duce la apariția unei infecții bacteriene. Kaufland roagă clienții care au cumpărat produsele .Bevola. de duș cu. Mango. și. Piersică, 500 ml, lot 91400019 și Bevola. Gel. de duș cu. Trandafir sălbatic, 500ml, să nu îl mai folosească. De asemenea, clienții se pot prezenta în orice magazin Kaufland pentur a-l returna și vor primi contravaloarea produsului, fără prezentarea bonului fiscal.

Kaufland a mai retras un produs cu probleme

În luna martie 2019, Kaufland a anunțat retragera biscuiților Popular de la comercializare, după ce s-a constatat că există depășiri de paramentri sulfiți.

În urma analizelor de laborator efectuate pentru parametrul sulfiţi la lotul de biscuiţi Popular fabricat în data de 10.12. 2018, cu termen de valabilitate un an, s-a constatat depăşirea acestui parametru”, se arată ntr-un anunţ postat pe site-ul Autorităţii Naţionale Sanitar Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor .

Citeste si:Noi schimbări la Whatsapp. Ce telefoane nu vor mai putea folosi aplicația din februarie 2020

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini