Redactia.ro
Home » Știri » „Salvați-mi mai întâi copiii, eu voi ieși mai târziu!”. Primele cuvinte ale unei mame prinse sub dărâmăturile din Turcia.  Salvatorii au ajuns la ea după 78 de ore de la cutremurul devastator

„Salvați-mi mai întâi copiii, eu voi ieși mai târziu!”. Primele cuvinte ale unei mame prinse sub dărâmăturile din Turcia.  Salvatorii au ajuns la ea după 78 de ore de la cutremurul devastator

„Salvați-mi mai întâi copiii, eu voi ieși mai târziu!”. Primele cuvinte ale unei mame prinse sub dărâmăturile din Turcia.  Salvatorii au ajuns la ea după 78 de ore de la cutremurul devastator. Iată povestea terifiantă din infernul de după cataclism!

Primele cuvinte ale unei mame prinse sub dărâmăturile din Turcia: „Salvați-mi mai întâi copiii, eu voi ieși mai târziu!”

Mama care a spus „Salvați-mi mai întâi copiii, eu voi ieși mai târziu!”, a povestit momentele terifiante trăite în urma cataclismului din Turcia!

Hatice İğde este mamă a doi copii, de 7 și 9 ani,  care a fost salvată împreună cu aceștia după 78 de ore de la cutremurul devastator.

Femeia de origine turcă care a fost scoasă în viață împreună cu cei doi copii ai săi de sub dărâmăturile de după cutremurul din Kahramanmaraș, a declarat că a fost foarte fericită când a auzit sunetul excavatorului și și-a dat seama că acesta venea după ei.

„Am fost foarte fericită că excavatorul a venit după mine. Copiii nu mai aveau putere. Le tot spuneam copiilor: „Fiule, vom fi salvați””, a povestit femeia presei locale. 

Clădirea de apartamente İbrahim Kaya din cartierul Cengiz Topel din districtul Pazarcık din Kahramanmaraș s-a prăbușit din cauza cutremurului. Echipele de căutare și salvare Yesevi din Istanbul au ajuns la Hatice İğde (36 de ani) și la copiii ei, Mehmet Naim İğde (9 ani) și Melih İğde (6 ani), în a 78-a oră de la cutremur.

Mama și copiii ei, care au fost scoși în viață dintre dărâmături după eforturi îndelungate, au fost duși de urgență la spital de echipele de salvare pentru ca aceștia să primească îngrijiri medicale.

Echipele de salvare i-au vizitat la spital pe Hatice İğde și copiii ei

Liderul echipei de căutare și salvare Istanbul Yesevi, Hüseyin Berçin, și echipa sa au vizitat spitalul pentru a-i vedea pe mama și copiii pe care i-au salvat.

În timpul vizitei, echipele au avut grijă de copii și au discutat cu Hatice İğde despre momentele din timpul salvării.Hatice İğde a mulțumit echipelor de căutare și salvare Yesevi pentru că au salvat-o pe ea și pe copiii ei și a spus:

„Am strigat atât de mult și am lovit dărâmăturile, dar nu m-ați auzit. Nu am dormit niciodată. Eram atât de fericită că a venit excavatorul după mine. Copiii nu mai aveau putere. Le tot spuneam copiilor că vom fi salvați”, a mai declarat femeia. 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: