Redactia.ro
Home » Știri » Samsung a lansat telefonul rezistent la apă. Cum arată noul Galaxy XCover Pro

Samsung a lansat telefonul rezistent la apă. Cum arată noul Galaxy XCover Pro

Samsung a lansat telefonul rezistent la apă. Cum arată noul Galaxy XCover Pro

Samsung a lansat telefonul rezistent la apă. Cum arată noul Galaxy XCover Pro. Compania Samsung a prezentat luni smartphone-ul rezistent la apă și la praf, având un design robust, informează Adevărul.ro.

Samsung a lansat telefonul rezistent la apă. Cum arată noul Galaxy XCover Pro

Telefonul Galaxy XCover Pro este un telefon rezistent la apă și la praf, putând fi introdus în apă de până la 1,5 m adâncime, chiar și fără carcasă și este certificat MIL-STD 810G. Smartphone-ul oferă protecție la alttitudini extreme, împotriva umidității și în cazul altor condiții de mediu severe.

Telefonul dispune de o baterie de 4.050mAh care rezistă mult după terminarea programului de lucru. În cazul în care este necesară şi mai multă energie, bateria poate fi înlocuită.

Galaxy XCover Pro oferă un ecran cu display FHD + Infinity de 6,3 inci, cu touchscreen îmbunătăţit, capabil să funcţioneze în orice condiţii, inclusiv pe timp de ploaie sau zăpadă.

Samsung Galaxy XCover Pro

De asemenea, telefonul are și o funcție de tip pusk-to-talk, care, cu ajutorul celor două taste ce pot fi personalizate, le permite utilizatorilor să rămână în contact cu oricine pe parcursul zilei printr-o simplă apăsare a unui buton.

Pentru a facilita comunicarea între colegii de muncă, Samsung a colaborat îndeaproape cu Microsoft pentru a introduce pe acest telefon Microsoft Teams, o funcţionalitate de tip walkie-talkie. O altă integrare interesantă a noului telefon este Samsung POS, o soluţie de vânzare integrată pe mobil (POS), care a fost aprobată de programul pilot Visa Tap to Phone.

Această soluţie permite angajaţilor din vânzări să elimine nevoia unui hardware POS dedicat printr-un software fiabil şi sigur.

Galaxy XCover Pro vine şi cu Samsung Knox, sistemul care permite securitatea pe dispozitivele sud-coreene. Telefonul are senzor de amprente şi de recunoaştere facială, pentru o accesibilitate mai uşoară.

Citeste si:Federația Părinților, anunț! Elevii claselor a VII-a și a XI-a nu mai susțin simularea examenelor de Evaluare Națională și BAC 2020

Etichete: