Redactia.ro
Home » Monden » Samuel, fiul minor al lui Ben Affleck, a intrat într-o mașină după ce tatăl l-a lăsat la volan

Samuel, fiul minor al lui Ben Affleck, a intrat într-o mașină după ce tatăl l-a lăsat la volan

GALERIE FOTO (7) Fiul lui Ben Affleck în vârstă de 10 ani a intrat cu un Lamborghini într-un BMW

Iată că se întâmplă și la case mai mari. Samuel, mezinul celebrului actor Ben Affleck, era gata să avarieze un BMW după ce tatăl lui l-a lăsat la volanul unui Lamborghini. Băiatul are 10 ani, iar în mașină cu el se afla în acel moment și Jennifer Lopez, iubita lui Affleck.

Fiul minor al lui Ben Affleck, gata să avarieze o mașină după ce tatăl l-a lăsat la volan. Cum s-a întâmplat

Totul s-ar fi întâmplat accidental, într-o parcare. Samuel, băiatul de doar 10 ani al lui Ben Affleck, s-a suit cu voia tatălui la volanul unui Lamborghini Urus de culoare galbenă. Cu copilul, în mașină, era și partenera de viață a lui Affleck, celebra Jennifer Lopez.

J.LO, Ben Affleck și băiețelul au mers în weekend la o reprezentanță auto de lux din Los Angeles, iar acolo a avut loc și boacăna copilului. La un moment dat, băiatul a dat mașina în marșarier, a relatat presa străină, astfel că băiatul era cât pe ce să lovească grav un alt autoturism parcat acolo, mai exact, un BMW aflat foarte aproape în spate.

Dar totul e bine când se termină cu bine. Imediat după incident, atât Ben Affleck cât și fiul lui s-au uitat să vadă dacă autoturismele au pățit ceva. La un moment dat, actorul și-a luat în brațe copilul, ca să îl liniștească, pentru că nimeni nu a pățit nimic și nici nu au fost pagube materiale.

Potrivit concluziilor de la fața locului, nicio mașină nu a fost avariată sau cel puțin așa a declarat un reprezentant de-ai lui Ben Affleck pentru TMZ. Iată fotografiile pe care le-au făcut paparazzii.

Sursa foto: Profimedia

Câți copii are Ben Affleck

Affleck e actor, scenarist, producător și regizor de film de talie internațională. În prezent, are 49 de ani și este tatăl a trei copii. Samuel este cel de-al treilea copil al cuplului de actori Ben Affleck – Jennifer Garner. Cei doi foști soți mai au două fiice – pe Violet, în vârstă de 16 ani, și pe Seraphina, care are 13 ani. Affleck și Jennifer Garner au fost căsătoriți din 2005 până în 2018.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: