Redactia.ro
Home » Știri » Samuel L. Jackson a venit în București! Pentru ce peliculă a filmat în Capitală

Samuel L. Jackson a venit în București! Pentru ce peliculă a filmat în Capitală

Samuel L. Jackson a venit în București! Pentru ce peliculă a filmat în Capitală

Samuel L. Jackson a fost văzut pe platourile de filmare din București, iar marii actori de la noi cu care lucrează îl sorb din priviri. Iată pentru ce peliculă a filmat acesta în Capitală și care sunt detaliile cunoscute despre proiect!

Samuel L. Jackson a venit în Bucureșt! Pentru ce peliculă a filmat în Capitală

Samuel L. Jackson și Michael Keaton au venit să filmeze o nouă peliculă în București. Bucuria imensă vine în dreptul a doi mari actori de la noi: Tudor Chirilă și Florin Piersic Jr., care se bucură să împartă aceleași platouri de filmare. Proiectul este unul regizat de marele artist care a semnat James Bond și Masca lui Zorro, alături de un director de imagine extrem de bine cotat care și-a pus numele pe Star Wars.

Mai exact, este vorba despre filmul „The Protege” care deja promite foarte multe pentru cinefili. Pelicula a fost filmată în România de către Frame Film, producătorii serialului Las Fierbinți. Trailer-ul a fost deja lansat, în regia lui Martin Campbell, producție în care mai apar alți doi actori din tânăra generație: George Piștereanu și Cosmin Dominte.

Cadrele au fost trase în București și Snagov în perioada ianuarie-martie 2020 și au durat 10 săptămâni. De imaginile de care se va bucura o lume întreagă pe data de 20 august a.c. s-au preocupat 200 de tehnicieni români. O parte din acțiune are loc în București, loc unde au fost recreate decoruri din Laos, Vietnam sau Londra. Parte din producție sunt: Michael Keaton(“Birdman”, “Batman”, “Robocop”), Samuel L Jackson (“Jurassic Park”, “Good Fellas”, “Pulp Fiction”) şi Maggie Q (“Designated Survivor”, “Divergent”, “Mission Impossible 3”).

Nicolae Ceaușescu ar fi apreciat acuratețea”

“Mă întreb dacă acum trei decenii, la reședința lui din Primăverii, Dictatorul Ceaușescu, în timp ce punea în video-ul lui Sony Betamax caseta cu Mad Max (aflată în colecția personală a lui Nicu și descoperită de curând), ar fi putut să fie străfulgerat de gândul aberant că undeva într-un viitor distopic, regizorul lui James Bond va filma la el în piscină o scenă cu Tudor Chirilă, în vremuri ciudate. 

Timpuri în care românii vor accepta de bună voie să stea închiși în casă, arestați la domiciliu, dependenți de Netflix și TikTok. Așteptând cu teamă declarațiile zilnice de la televizor ale unui medic care va purta, în mod ironic, numele prietenului său, Yasser, marele lider palestinian. Cu siguranță, Nicolae Ceaușescu ar fi apreciat acuratețea fină și realismul socialist al frontierelor închise și interdicția de a intra sau părăsi țara din acest scenariu futurist, de Hollywood”, producătorul Andrei Boncea,.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: