Redactia.ro
Home » Monden » Sânziana Buruiană, criticată pentru ținuta purtată la botezul fiicei: ”Arăți horror!”

Sânziana Buruiană, criticată pentru ținuta purtată la botezul fiicei: ”Arăți horror!”

Săptămâna trecută a fost una memorabilă pentru Sânziana Buruiană! Fosta asistentă TV și-a botezat cea de a doua fiică și a avut parte de o petrecere cu fast. Ținuta pe care a purtat-o la eveniment, însă, se pare că nu a fost prea inspirată. O spun fanii vedetei, care au asaltat-o în mediul online cu valuri de critici.

Sânziana Buruiană, criticată pentru ținuta purtată la botezul fiicei: ”Arăți horror!”

Sânziana Buruiană este criticată pe rețelele de socializare pentru felul cum s-a îmbrăcat și machiat la petrecerea de botez a fiicei sale. Fosta asistentă TV este asemănată cu un clovn și caracterizată drept ”horror, kitschosenie sau împopoțonată”.

Sânziana Buruiană a purtat la petrecerea de botez o rochie lungă roz, cu trenă și scurtă în față. Rochia i-a scos în evidență picioarele sexy, dar și un decolteu foarte generos. La ținută a asortat o pereche de pantofi cu puf, un păr cârlionțat și un machiar strident. Fosta asistentă a avut grijă ca rujul să fie de aceeași culoare cu rochia. Ca o explicație la ținuta aleasă, este faptul că vedeta a stabilit și un dress-code: ținută Barbie. Dincolo de asta, criticle nu au ezitat să apară:

Cine ar vrea să se îmbrace ca niște clovni?”/ „Măi, fată, cine te machiază? Arăți horror… ești de o kitschosenie exagerată și de prost gust… chiar nu ai oglindă???”/”Ești foarte împopoțonată”/”Asta o caracterizează”, sunt doar câteva dintre reacțiile internauților.

Foto: Sânziana Buruiană, la botezul fetiței sale

Botez de lux pentru cea de-a doua fetiță a Sânzianei Buruiană

Botezul a avut loc pe data de 15 iulie, iar Sânziana a avut mari emoții, mai ales că a depus efort ca totul să fie aranjat ca la carte.

”Au trecut, gata, emoțiile, s-a înfipt deja în prăjituri. Avem un candy bar delicios, un aranjament cu păpușile Barbie, pentru că am zis că în seara aceasta vom fi niște păpușele roz bombon. E înnebunită, gata, de când a văzut prăjiturelele, nu ne mai înțelegem. Îi place și aranjamentul, este de basm localul, mai târziu o să mă schimb și eu, dar mai întâi le-am aranjat pe ele”, a declarat Sânziana Buruiană  pentru Antena Stars.

Totodată, pentru eveniment, asistenta TV a ales o mașină decorată cu un milion de cristale. ”Spre drumul spre restauranat vom avea o mașină tot din cristale. Are un milion de cristale, va fi un botez ce va străluci. Am așteptat foarte mult și am zis ca măcar să fie un botez așa cum mi-l doresc, vara la piscină”, a spus vedeta  la Xtra Night Show, în urmă cu câteva săptămâni.

Botez cu fast pentru fiica Sânzianei Buruiană! Cum arată locația de fițe în care are loc petrecerea / VIDEO

Foto: Sanziana Buruiana cu fiica ei

Pe lângă bucurii, petrecerea de botez a avut și unele nemulțumiri. Nu au fost invitate și o parte din rudele soțului vedetei, fostul sportiv, Nicolae Zuluf.  „Are el o mică revoltă față de rudele lui care n-au fost prezente, invocând tot felul de motive banale sau care au fost la primul botez și după am auzit comentarii aiurea. Până la urmă o rudă trebuie să te susțină și să-ți vrea binele. Au comentat de meniu, de atmosferă, ei fiind niște oameni destul de bine sus puși. Dar indiferent ce meniu ai avut sau ce a fost, până la urmă, darul e pentru copil, au fost cârcotași și atunci Nicu a preferat să nu îi mai invite a doua oară. Soțul meu este o persoană foarte directă, eu mai menajez, să nu fie discuții. Sunt vreo cinci sau șase rude la număr. Acum au fost părinții, mătușa și cumnatul lui. El se referea la unchiul lui, la nașii noștri de cununie și de botez. Nu știu dacă el a avut discuții cu ei, nu am mai păstrat așa mult legătura”, a spus Sânziana Buruiană într-o emisiune TV, potrivit ZiareOnline.ro

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@redactia.ro
Etichete: