Redactia.ro
Home » Monden » Sânziana Buruiană, botez de pomină pentru fiica ei: ”Este de basm localul”

Sânziana Buruiană, botez de pomină pentru fiica ei: ”Este de basm localul”

Sânziana Buruiană și-a botezat și cea de-a doua fetiță. Blondina se pregătește acum de petrecerea de botez a mezinei familiei. Locația este una de basm, după cum spunea chiar fosta asistentă TV.

Sânziana Buruiană, botez de pomină pentru fiica ei: ”Este de basm localul”

Sânziana Buruiană are parte de o petrecere de neuitat, joi: cea de botez a mezinei familei. Locația aleasă este una de lux, din Capitală și are invitate mai multe nume celebre. Fosta asistentă TV a avut grijă ca decorul localului să fie unul ca la carte.

Piscină imensă, multe dulciuri, păpuși Barbie și un meniu alcătuit din preparate precum pește cu fulgi de migdale, candy bar senzațional și tot felul de fripturi și aperitive gustoase, sunt cuvintele care descriu petrecerea de botez a fiicei Sânzianei Buruiană.

”Au trecut, gata, emoțiile, s-a înfipt deja în prăjituri. Avem un candy bar delicios, un aranjament cu păpușile Barbie, pentru că am zis că în seara aceasta vom fi niște păpușele roz bombon. E înnebunită, gata, de când a văzut prăjiturelele, nu ne mai înțelegem. Îi place și aranjamentul, este de basm localul, mai târziu o să mă schimb și eu, dar mai întâi le-am aranjat pe ele”, a declarat Sânziana Buruiană  pentru Antena Stars.

Botez cu fast pentru fiica Sânzianei Buruiană! Cum arată locația de fițe în care are loc petrecerea / VIDEO

Foto: Sanziana Buruiana cu fiica ei . Vezi video pe Spynews

Atracția petrecerii, o mașină cu cristale

O mașină cu un milion de cristale va fi atracția serii, la petrecerea de Botez. Totodată, de mult timp își dorea Sânziana Buruiană o petrecere la piscină.

”Spre drumul spre restauranat vom avea o mașină tot din cristale. Are un milion de cristale, va fi un botez ce va străluci. Am așteptat foarte mult și am zis ca măcar să fie un botez așa cum mi-l doresc, vara la piscină”, a spus vedeta  la Xtra Night Show, în urmă cu câteva săptămâni.

La petrecere, Sânziana Buruiană și fiicele ei se vor îmbrăca la fel și doar tatăl diferit. ”La restaurant vom fi toate trei îmbrăcate la fel, soțul va fi cromatic să ne asortăm cumva. Poate o să-i pun și lui ceva roz, un papion măcar”, a mai explicat la aceeași emisiune Sânziana Buruiană.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: