Redactia.ro
Home » Monden » Sânziana Buruiană își alăptează fetele de 8 ani. Cum arată bustul blondinei acum

Sânziana Buruiană își alăptează fetele de 8 ani. Cum arată bustul blondinei acum

GALERIE FOTO (2) Sânziana Buruiană a spus STOP alăptatului! De ce a luat această decizie pentru fiica sa: ”A renunțat pentru că...”

Sânziana Buruiană, una dintre cele mai cunoscute figuri publice din România, a discutat în repetate rânduri despre alegerea de a-și alăpta cele două fiice, în ciuda faptului că au împlinit 7, respectiv 3 ani. Într-un interviu recent, ea a explicat perspectiva sa asupra acestui subiect, oferind detalii despre motivația din spatele deciziei.

Sânziana Buruiană, decolteu generos

Sânziana Buruiană, cunoscută pentru rolul său în lumea showbiz-ului românesc, nu ezită să se afișeze cu încredere în costum de baie, chiar după 8 ani de alăptare. Fotografiile recente pe care le-a împărtășit demonstrează că se simte confortabilă în propria piele și că este mândră de aspectul său.

Bustul său, care a trecut prin transformările naturale ale maternității și alăptării prelungite, este prezentat fără inhibiții, simbolizând o abordare pozitivă a corpului și a maternității. În ciuda criticilor sau a standardelor sociale, Sânziana continuă să susțină beneficiile alăptării pe termen lung și să promoveze importanța unei imagini corporale sănătoase.

Viața de familie

Sânziana Buruiană a devenit cunoscută la începutul anilor 2000, când apărea la diverse emisiuni TV alături de Simona Senzual și Andreea Tonciu. Atunci, trio-ul era considerat unul dintre cele mai atrăgătoare din showbiz-ul românesc. În prezent, însă, toate trei s-au așezat la casa lor, fiecare alegând un drum diferit.

În ceea ce o privește, Sânziana Buruiană s-a căsătorit și este mândra mamă a două fete superbe, Izabela și Antonia. În ciuda faptului că cele două fete au împlinit 7 și 3 ani, Sânziana le alăptează în continuare, afirmând că se va opri doar atunci când ele vor cere să nu mai consume lapte matern. Deși alăptează de aproape 8 ani, nu ezită să se afișeze în costum de baie, arătându-și încrederea în sine și aspectul fizic.

Pe 1 ianuarie anul viitor împlinesc opt ani de când alăptez non stop. Nu mă opresc, le dau până vor dori ele să se oprească. Nu are ce să le cauzeze că stau amândouă bine cu imunitatea.”, a declarat Sânziana.

Decizia de a alăpta pe termen lung

Acum mamă a două fiice, Izabela și Antonia, Sânziana își dedică timpul familiei și educației copiilor. Își asumă rolul de mamă cu multă iubire și devotament, iar relația strânsă pe care o are cu fetele sale o motivează să ofere ce e mai bun. Viața lor de familie e centrată pe armonie și sănătate, iar Sânziana se mândrește cu această parte a vieții sale.

Deși este neobișnuit în cultura modernă, Sânziana Buruiană a ales să alăpteze fiicele mult timp după perioada standard. Izabela are 7 ani, iar Antonia 3, însă Sânziana continuă să le ofere lapte matern, considerând acest lucru benefic pentru dezvoltarea și imunitatea lor. Ea a declarat că va continua până când fetele vor cere să se oprească.

Chiar dacă decizia ei a stârnit controverse și a fost supusă criticilor, Sânziana nu s-a lăsat descurajată. Își susține ferm convingerile și subliniază importanța unei legături emoționale puternice cu copiii. În același timp, subliniază că fiecare mamă are dreptul să aleagă ce este mai bine pentru familia sa.

Sânziana și-a găsit dragostea în Nicolae Zuluf, cunoscut simplu drept Zuluf. Cei doi s-au căsătorit și au construit o viață împreună, având în comun pasiunea pentru familie. Relația lor a devenit un exemplu de parteneriat și sprijin reciproc în fața provocărilor cotidiene.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: