Redactia.ro
Home » Monden » Sânziana Buruiană reacționează dur în scandalul în care Eva Măruță a fost acuzată că a luat castingul pe pile: ”David nu e tot al lor? A fost doar o secvență cu el!”

Sânziana Buruiană reacționează dur în scandalul în care Eva Măruță a fost acuzată că a luat castingul pe pile: ”David nu e tot al lor? A fost doar o secvență cu el!”

Titlul original al filmului „Tati part-time”, o comedie românească lansată la începutul anului 2024, a fost un catalizator pentru o serie de controverse, polarizând opinia publică în două tabere distincte. Protagoniștii filmului, Eva Măruță și Alex Bogdan, au fost în centrul atenției, iar reacțiile românilor s-au manifestat într-o diviziune între cei care o susțin pe fiica celebrului cuplu Andra și Cătălin Măruță și cei care au lansat critici și jigniri pe adresa micuței de opt ani.

Este important de menționat că „Tati part-time” reprezintă o nouă creație cinematografică semnată de Matei Dima, cunoscut și sub pseudonimul BRomania, un producător de succes. Filmul a atras atenția încă din prima săptămână de la lansare, reușind să obțină succes la box-office, dar controversa legată de alegerea Evei Măruță pentru rolul principal a adus discuții aprinse în spațiul online.

Sânziana Buruiană, declarații despre scandalul în care este implicată Eva Măruță

Eva Măruță, fiica celebrului cuplu de artiști, a fost acuzată că a obținut rolul în film pe baza influențelor și conexiunilor familiale. Comentariile negative s-au înmulțit, sugerând că micuța actriță nu a meritat rolul și că acesta a fost rezervat exclusiv pe bază de „pile”. Cu toate acestea, au existat și păreri pozitive care au apreciat prestația Evei în film.

Această polemică a fost alimentată și de implicarea altor vedete în industria filmului. Sânziana Buruiană, cunoscută actriță și prezentatoare, a luat poziție în acest scandal, deoarece fiica sa, Izabela Zuluf, în vârstă de 7 ani, a avut și ea o participare într-una din secvențele filmului. Astfel, acuzațiile privind obținerea rolurilor pe bază de conexiuni familiale s-au extins la nivelul mai multor familii de vedete.

„Eu o am înscrisă pe Izabela la mai multe agenții de casting. Am poze trimise și ea a fost aleasă să joace în film alături încă 4 copii, care nu sunt copii de vedete, dar sunt copii talentați, din aceia de care vorbește lumea că nu au șanse să joace în filme, copii talentați care au câștigat premii la modeling, canto sau pentru diverse talente, aptitudini etc…

Vreau să punctez că au avut șansa să joace și copii obișnuiți, unii au venit din alte orașe special pentru acest film. Au mai comentat unii de condiții, că s-ar fi stat 12 ore la filmări…Nu este adevărat, copiii nu au stat mai mult de 5-6 ore pe zi la filmări și au avut condiții: mâncare, dulciuri, sucuri, tot ce le-a trebuit.

S-au simțit foarte bine și Eva s-a purtat cu ei foarte ok, s-a jucat cu ei în pauze. Nu are fițe de copil de vedetă deloc! Și apoi, fratele Evei a apărut doar o singură secvență în film cu mingea de fotbal. Nu e tot băiatul lui Măruță și al Andrei? Dacă ar fi fost să abuzeze de acest statut, îl băgau și pe el tot așa! De ce nu comentați si de el?”, a declarat Sânziana Buruiană, pentru Click!.

Ce părere are Sânziana Buruiană despre rolul Evei

Este evident că filmul „Tati part-time” a generat discuții aprinse despre nepotismul din industria cinematografică românească. Criticii susțin că există o tendință de a acorda roluri importante copiilor de vedete fără a ține cont de competențele lor actoricești reale. Pe de altă parte, susținătorii Evei Măruță și ai altor copii de vedete subliniază că aceștia au dreptul la oportunități în carieră și că talentul lor ar trebui să primeze în fața prejudecăților.

„În film, sunt și copii care sunt lăsați să cânte câte 1 minut ca să-și arate talentul! Chiar îmi pare rău că nu am prins și noi scena aia… Eu cred că s-au promovat și alți copii în acest film, dar bineînțeles cei care își doresc să facă asta și sunt înscriși la agenții, că doar nu merg ei prin țară ca să descopere talente.

Ideea e că au dat șansă și altor copii să apară, dar așa sunt românii, răutăcioși, dacă se descurcă trebuie să comenteze că a fost ales pentru că e copil de vedetă! Dacă nu se descurca, râdeau românii! În loc să susțină și să muncească să ajungă și ei, stau pe margine, privesc și critică. Păi, dacă au ajuns să critice chiar și un copil… e incredibil! Chiar dacă rolul poate a fost creat special pentru Eva, trebuie să recunoaștem că i s-a potrivit minunat!

Pe de altă parte, un copil de vedetă atrage mult mai mult lumea să se uite la film, mai ales dacă este și carismatic. Asta nu înseamnă că nu dau șansa și altor copii să se facă cunoscuți! Poate rămâne și Tati part-time în mintea romanilor cum a fost filmul cu Veronica, de exemplu!”, a mai spus Sânziana, pentru sursa menționată anterior.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: