Redactia.ro
Home » Știri » Sara Melinda ar fi încercat, de fapt, să-și pună capăt zilelor înainte de dispariție. „Mănușa Albă” ar fi salvat-o

Sara Melinda ar fi încercat, de fapt, să-și pună capăt zilelor înainte de dispariție. „Mănușa Albă” ar fi salvat-o

Ce s-a întâmplat cu recompensa de 10.000 de euro pe care părinții Melindei au promis-o persoanei care o găsește pe fiica lor? Cine e, de fapt, cel care l-a reclamat pe „Mânușa Albă

Sara Melinda ar fi încercat, de fapt, să-și pună capăt zilelor înainte de dispariție. „Mănușa Albă” ar fi salvat-o. Iată detaliile!

Sara Melinda ar fi încercat, de fapt, să-și pună capăt zilelor înainte de dispariție

Sara Melinda, adolescenta în vârstă de 13 ani care a fost găsită după șapte zile de la dispariție în casa unui bărbat de 34 de ani, cunoscut sub numele de „Mănușa Albă”, s-ar fi luptat cu gânduri suicidale. Aparent, urmele de agresiune de pe mâinile Melindei ar fi fost cauzate de o tentativă de sinucidere a fetei, potrivit surselor Antena3 CNN.

Cu toate acestea, investigațiile continuă, iar „Laurențiu Rus, cunoscut ca „Mănușa Albă,” în vârstă de 34 de ani, este acum anchetat pentru act sexual cu o minoră. Autoritățile așteaptă confirmarea sau infirmarea acestor acuzații de către experții în medicină legală.

Un aspect șocant al acestei povești este faptul că nu au fost prelevate probe de urină pentru a verifica dacă Sara Melinda a consumat droguri, fie voluntar, fie sub influența forțată a cuiva.

„Mănușa Albă” ar fi salvat-o

Conform declarațiilor fetei, aceasta a părăsit voluntar domiciliul în urma unui conflict în familie, cu intenția de a-și pune capăt zilelor în Parcul Grădina Morii. Acolo, suspectul ar fi avut un rol crucial, reușind să o convingă să renunțe la acest gest sinucigaș, potrivit surselor judiciare citate de sursa menționată anterior.

Din acel moment dramatic, Sara Melinda ar fi plecat împreună cu „Mănușa Albă” spre locuința lui. Cu toate acestea, detaliile privind starea sa în momentul în care a fost găsită sunt intrigante. Contrar așteptărilor, adolescenta nu era atât de murdară pe cât s-ar fi așteptat să fie după șapte zile de dispariție și fără acces la apă.

Această circumstanță a alimentat speculațiile cu privire la posibilitatea ca Melinda să fi fost adusă la locuința lui „Mănușa Albă” din altă parte, după ce familia a anunțat o recompensă considerabilă de 10.000 de euro pentru informații care să ducă la găsirea ei. Această teorie nu poate fi confirmată în prezent.

Sursa foto: Antena3 CNN

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: