Redactia.ro
Home » Monden » Sarah Prodan, despre relația cu Lino Golden: „Nu pot să-mi fac un iubit…”

Sarah Prodan, despre relația cu Lino Golden: „Nu pot să-mi fac un iubit…”

La 22 de ani, Sarah Dumitrescu Prodan, fiica impresarei Anamaria Prodan, frânge inimi exact ca mama ei! Cele două au tot fost împreună pe la evenimentele mondene din România de când a venit tânăra, în vacanță, în țară. Se tot speculează că blondina ar avea o relație cu Lino Golden.

Sarah Prodan s-a integrat perfect în lumea mondenă din România

Sarah Dumitrescu, fiica cea mică a Anamariei Prodan este jucătoare de baschet de performanță în America. Anul acesta, Sarah, în vârstă de 22 de ani, a venit în România pentru a petrece timp de neuitat alături de familia ei, pentru două luni de zile și mai ales pentru a-și susține mama aflată în plin proces de divorț cu Laurențiu Reghecampf.

Tânăra s-a integrat imediat în lumea mondenă de la noi, a mers cu mama ei la diverse evenimente și a început deja să frângă inimile băieților. Zvonurile spun că Lino Golden ar fi făcut o pasiune pentru ea, după despărțirea de  Patricia.

Sarah Prodan, despre relația cu Lino Golden

Într-un interviu pentru „Click!”, Sarah a explicat ce relație are cu Lino:

„Reporter: Sarah, a început să-ți placă lumea mondenă din București? Ai tot ieșit în ultima vreme împreună cu mama ta pe la evenimente…

Îmi place aici în vacanță, pentru că sunt alături de prietenii mei, de familia mea. De fiecare dată când vin în București este ca o vacanță pentru mine, dar mai mult de o vacanță nu m-aș mai întoarce aici.

Reporter: Deci tot America este preferata ta? Nu dai America pe București?

Nu, tot America îmi place. Eu am fost născută acolo, am trăit acolo. Pentru mine Bucureștiul este doar o vacanță! Mi-a rămas în suflet această vară!

Reporter: Cât timp ai stat aici, în România, au apărut diverse poze cu tine în compania unor băieți de oraș, mai mult sau mai puțin cunoscuți. S-a zvonit că ai avea o relație cu Lino Golden. Ai un iubit?

Ce apare în presă nu întotdeauna este adevărat. Cu cine apar eu ori îmi este vreun prieten foarte bun, ori nu este adevărat. Nu am un iubit la acest moment, cel puțin nu acum! Este foarte greu să-mi fac un iubit în România, mai ales că eu stau în America. Dar, cine știe, vom vedea!

Eu, personal, nu am mai comunicat cu el! Eu sunt alături de mama mereu, iar dacă va avea nevoie de ceva de la mine mereu o să-i fiu alături.”

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: