Redactia.ro
Home » Horoscop » Sărbătoare Sf. Maria – 8 septembrie. Care sunt cele două zodii protejate de Maica Domnului

Sărbătoare Sf. Maria – 8 septembrie. Care sunt cele două zodii protejate de Maica Domnului

Ce este bine să dai de pomană astăzi, de Sfânta Maria Mică

Fecioara Maria, a cărei naştere o sărbătorim în fiecare an pe data de 8 septembrie, este regina tuturor îngerilor și arhanghelilor, fiind prea iubita mamă a lui Iisus care are puterea de a veghea oamenii cu iubirea ei nemărginită și protecția sa maternă.

Maica Domnului are puterea de a vedea ce se află înainte la orizont. Datorită faptului că ține așa de mult la întreaga lume, îi ghidează să treacă la acțiune, să le ajusteze punctul de vedere, să le mențină credința, și să îi ajute în toate situațiile.

Zodiile protejate de Sf. Maria

Nativii din horoscop sunt protejaţi de Dumnezeu, însă astrologii susţin că două zodii sunt influenţate mai puternic de Sfânta Maria.

Vărsător

Nativii din zodia Vărsător sunt primii vizați de protecția din partea Sfintei Maria. Chiar dacă până acum au trecut printr-o perioadă dificilă, viața lor se va schimba radical. Ei vor scăpa de ghinionul pe care l-au avut până acum și vor realiza că au nevoie de mai multă credință.

Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioară sunt și ei vizați de protecția Sfintei Maria pe final de an. Cu siguranță nu au avut deloc un an ușor, dar asta se va schimba curând, tot ghinionul urmând să dispară din viața lor. Chiar dacă, până în prezent Fecioarele nu au crezut în Dumnezeu absolut deloc și acest lucru nu le-a adus împlinire sufletească, în curând vor realiza cât de importantă este credința și vor ajunuge să se roage mai mult și să fie mai credincioși.

Tradiții de Sfânta Maria Mică

În ziua praznicului, creştinii păstrează tradiția de a aduce la biserică, pentru a fi sfinţite, pâine, fructe şi lumânări. După slujba de sfinţire, credincioșii împart aceste ofrande binecuvântate copiilor şi săracilor, rugând-o pe Maica Domnului să aducă în familia lor : spor, armonie şi sănătate.

O veche tradiţie cunoscută sub numele de „ Cozonacul Maicii Domnului” spune că în ajunul sărbătorii, persoanele bolnave trebuie să prepare un cozonac cu multe arome şi stafide și să-l rumenească în cuptor.

Apoi, bolnavul trebuie să împlinească un ritual: rupe cozonacul în două bucăţi: o parte o aruncă în curtea casei, iar cealaltă o mănâncă el.

Bolnavul trebuie să rostească un jurământ sever: „Atâta vreme cât voi trăi, nu voi mai gusta carne de capră. Pentru boală un cozonac, pentru mine vindecare şi sănătate!” Tradiția spune că ritualul se continuă prin degustarea unui pahar de vin roşu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: