Redactia.ro
Home » Monden » Sărbători cu buzunare pline. Andra, Smiley şi Gheorghe Turda întorc banii cu lopata la final de an. Pentru ce onorarii vor presta

Sărbători cu buzunare pline. Andra, Smiley şi Gheorghe Turda întorc banii cu lopata la final de an. Pentru ce onorarii vor presta

Sărbătorile de iarnă sunt aproape, iar artiştii îşi fac calcule şi programări pentru concerte. Se câştigă bine de Crăciun şi de Revelion. Mai ales dacă te numeşti Andra, Smiley sau Gheorghe Turda.

Cum era de așteptat, Delia și Andra, două dintre cele mai iubite artiste primesc cele mai mari sume, pe măsura vechimii și renumelui pe care îl au în industria muzicală.

Irina Rimes vrea 15.000 de euro pentru 90 minute

Pentru un recital de maximum 90 de minute, juratul de la Vocea României Irina Rimes ar încasa, de Revelion, în jur de 15.000 de euro, sumă la care se adaugă TVA, cheltuielile cu cazarea și cu transportul.

Colegul său de breaslă, Denis Roabeș, solistul formației The Motans, cere 20.000 de euro pentru un recital similar. Aceeași sumă, de 20.000 de euro o percepe și Andra pentru un concert susținut la trecerea dintre ani.

Marcel Pavel vrea 9.000 euro

Artiștii Oana Radu & Band, Ami, Alina Eremia, Marcel Pavel, Pepe, Ruby, Alex Velea sau Mandinga au tarife apropiate. Ei cântă, în noaptea de Revelion, pentru sume cuprinse între 7.000 și 9.000 de euro.

Una dintre cele mai frumoase artiste de la noi din țară, Antonia, poate răsfăța de Revelion publicul cu apariția de câteva zeci de minute pe scenă și cu melodiile ei contra unei sume care se învârtește în jurul a 11.000 de euro.

Gheorghe Turda are un onorariu, cu orchestra, de 4.500 de euro, în Anglia și în Spania. Daniela Gyorfi ia cam 3.000-3.500 de euro, în Anglia, iar Alin Oprea primește în jur de 2.000 de euro, în Italia și în Franța, unde va susține recitaluri, la începutul lunii decembrie.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: