Redactia.ro
Home » Știri » Șarpe într-un supermarket din Bicaz-Chei. Se afla într-o ladă de legume

Șarpe într-un supermarket din Bicaz-Chei. Se afla într-o ladă de legume

Într-un supermarket din Bicaz-Chei, a fost găsit într-o ladă de legume un șarpe. Clienții magazinului s-au speriat și au alertat autoritățile. Mulți au crezut că este vorba despre o viperă.

Șarpe într-un supermarket din Bicaz-Chei. Se afla într-o ladă de legume

Au fost momente de panică, marți, într-un supermarket din Bicaz-Chei, județul Neamț. Într-o ladă de legume a fost găsit un șarpe ce semăna cu o viperă. Speriați, oamenii care se aflau la fața locului au sunat la 112. La fața locului s-au deplasat pompierii, o ambulanță SMURD și voluntari din cadrul SVSU Bicaz Chei.

„Prin apel la 112, pompierii nemţeni au fost înştiinţaţi despre faptul că într-un magazin alimentar din localitatea Bicaz Chei s-a semnalat prezenţa unei vipere. La locul solicitării s-au deplasat pompierii pietreni cu o autospecială complexă pentru intervenţie şi o ambulanţă SMURD şi voluntari din cadrul SVSU Bicaz Chei”, potrivit unui comunicat de presă al ISU Neamţ.

Șarpele era unul de apă. A fost eliberat în pădure

Echipajele de salvare care s-au deplasat la supermarket au constatat că este vorba despre un șarpe de apă și nu o viperă. Ulterior, șarpele a fost introdus într-un sac și eliberat în pădure.

”Ajunşi la locul solicitării, pompierii au constatat că într-o ladă pentru legume se afla un şarpe de apă”, se mai arată în informarea ISU Neamţ.

Un şarpe de 3 metri a fost văzut într-un supermarket din Sydney

Un filmuleț a devenit viral zilele acestea. Un șarpe lung de trei metri stă cu capul scos printre produsele unui raft dintr-un supermarket din Sydney. O femeie l-a văzut brusc și a decis să-l filmeze. Din fericire, femeia nu a suferit vreun atac de panică și nici nu a fost mușcată, fiind antrenată în salvarea animalelor sălbatice. Așa că a luat șarpele lung de trei metri, l-a pus în sac și l-a lăsat apoi liber în pădure.  Desigur, după ce a anunțat personalul magazinului. Ea crede că șarpele ar fi stat toată noaptea în supermarket, dar că mulți oameni au trecut pe lângă el fără să-l vadă.

”Am întorsc capul şi am văzut şarpele la 20 de centimetri de mine, privindu-mă. Se uita direct la mine ca şi cum mi-ar fi spus: Poţi să mă duci afară, te rog. Ca să fiu sinceră, e cel mai tare lucru care mi s-a întâmplat în ultima vreme, având în vedere lockdown-ul. Angajaţii magazinului făceau poze”, a spus femeia pentru presa internațională.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: