Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Șarpe de 3 metri ascuns în raftul cu condimente ale unui magazin. Cum l-a surprins o tânără: „ Se uita drept în ochii mei”

Șarpe de 3 metri ascuns în raftul cu condimente ale unui magazin. Cum l-a surprins o tânără: „ Se uita drept în ochii mei”

O tânără de 25 de ani a avut parte de o “întâlnire” deloc plăcută la cumpărături! A găsit un șarpe de 3 metri la rafturile cu condimente ale unui supermarket. A surprins la fel de mult și curajul fetei, care a reușit să scape pe toată lumea de “clientul nedorit”.

Tânăra în vârstă de 25 de ani se afla la cumpărături într-un magazin când a văzut un șarpe de 3 metri care ieșea dintre rafturile de condiment ale unui supermarket.
Imaginile de groază au făcut deja înconjurul Internetului, devenind virale pe rețelele de socializare.

Șarpe de 3 metri ascuns în raftul cu condimente ale unui magazin

Tânăra de 25 de ani a povestit momentul în care a văzut un piton lung de 3 metri care ieșea dintre rafturi, pe când a trecut pe la raionul de condimente.
„Am întors capul și l-am văzut la 20 de centimetri de fața mea, uitându-se la mine”, a declarat Helaina Alati, pentru BBC.

Magazinul se află în nord-vestul orașului Sydney din Australia, într-o zonă de periferie, în apropierea unui loc cu multă vegetație. Întâmplarea face că tânăra care a făcut descoperirea șocantă pentru oricine să cunoască foarte multe lucruri despre șerpi. Mai mult, ea chiar a reușit să își dea seama că era vorba de un piton-diamant, un șarpe de dimensiuni mari, însă neveninos.

Cum a surprins șarpele: „ Se uita drept în ochii mei”

„Se uita drept în ochii mei, ca și cum mi-ar fi spus: Poți să mă scoți afară, te rog?”, a mărturisit Helaina.

Tânăra a filmat șarpele, apoi a alertat imediat personalul magazinului, pe care i-a anunțat și că îi va putea ajuta însă trebuie să meargă acasă pentru un sac special pentru șerpi. S-a întors mai apoi la magazin. Nu a fost nevoie decât să bată ușor șarpele pe coadă, moment în care pitonul a intrat singur în sac. Helaina a eliberat șarpele departe de zona locuită, în regiunea cu vegetație din jurul metropolei Sydney.

Norocul tuturor a făcut ca tânăra de 26 de ani să fie antrenată în salvarea reptilelor. Aceasta chiar a recunoscut că prietenii o numesc în glumă „fata șarpe”, făcând referire la o scenă din filmul Harry Potter.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: