Redactia.ro
Home » Monden » Saveta Bogdan, replică dură pentru Angela Rusu. Artista nu s-a dat în lături de la nimic: „Tu ești nimeni”

Saveta Bogdan, replică dură pentru Angela Rusu. Artista nu s-a dat în lături de la nimic: „Tu ești nimeni”

saveta bogdan angela rusu

Angela Rusu a fost invitată în emisiunea prezentată de către Cătălin Măruță. Artista a participat la rubrica sosurilor iuți și a făcut o serie de declarații controversate despre colegele sale de breaslă. Angela nu a stat prea mult pe gânduri și a folosit cuvinte dure pentru a le descrie pe Laura Lavric, Elena Merișoreanu și Saveta Bogdan. Proaspăt revenită în țară din Statele Unite ale Americii, Saveta Bogdan i-a oferit replica Angelei Rusu.

Saveta Bogdan, replică dură pentru Angela Rusu

Angela Rusu a declarat că Laura Lavric este o persoană foarte prefăcută, în timp ce pe Elena Merișoreanu și Saveta Bogdan le-a încadrat, fără să se gândească prea mult, în categoria artistelor care nu au deloc voce. Așa cum era de așteptat, declarațiile Angelei au creat un val de reacții, iar Saveta Bogdan i-a oferit replica.

Saveta Bogdan a subliniat că Angela nu ar trebui să-și exprime opinia despre artistele care activează de zeci de ani în industria muzicală și care au primit diferite premii pentru activitatea lor artistică. Saveta Bogdan a sfătuit-o pe Angela să-și vadă lungul nasului și să nu mai arunce cu noroi în numele grele ale showbizului românesc.

„Eu abia m-am întors din America azi-noapte și mi-au spus colegii că ne-a vorbit de rău această colegă.

Eu nu îi pronunț numele, pentru că numele ei este prea mic pentru numele meu. Ne-a făcut în toate felurile, ne-a jignit. Dar ea vorbește de Elena Merișoreanu, care e un nume, o femeie frumoasă, talentată. Are o familie, are și nepoți. Cum poți să spui așa ceva de colegele tale, care tu nici nu meriți să le pronunți numele, tu ești nimeni”, a declarat Saveta Bogdan.

Angela Rusu a folosit cuvinte ofensatoare pentru a-și descrie colegele de breaslă

În plus, Saveta Bogdan a enumerat premiile pe care le-a primit și a menționat că numele său este cunoscut chiar și peste Ocean, în timp ce nimeni nu a auzit de Angela Rusu în Statele Unite ale Americii.

„Ne face ea comuniste, dar și ea a trăit tot aici, că are și ea 50 de ani. Sunt foarte supărată, eu am o stea în America, pe Aleea Celebrităților, unde vin numai bogătași acolo. Ea nu are nicio stea, nimeni nu vorbește de ea pe acolo. Ar trebui să judece ce vorbește, să nu dea vorbele afară fără să gândească.

Păi cine cântă ca Laura Lavric? Să își vadă nivelul ei. Păi eu numai pe o placă 27 de piese. Am hituri. Eu nu îi pronunț numele, pentru că nu merită să îi pronunț eu numele, pentru că eu am o carieră în spate de 20 de ani. Să se mai gândească când pronunță o vorbă. Ea deocamdată e în noapte față de noi”,  a declarat Saveta Bogdan, supărată din cauza declarațiilor făcute de către colega sa de breaslă.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: