Redactia.ro
Home » TV » Saveta Bogdan se plânge de un trai inuman. Artista de 75 de ani nu mai rezistă în apartamentul friguros din București

Saveta Bogdan se plânge de un trai inuman. Artista de 75 de ani nu mai rezistă în apartamentul friguros din București

Saveta Bogdan a povestit despre condițiile dezastruoase în care trăiește în mijlocul Capitalei. Cântăreața de muzică populară suferă, la fel ca mulți alți bucureșteni, din cauza avariilor de căldură din oraș. 

 

Saveta Bogdan se plânge de un trai inuman

Cântăreața de muzică populară, în vârstă de 75 de ani, a mărturisit că trece prin chinuri asemănătoare celor din tinerețea ei. Saveta Bogdan a mărturiist pentru Click.ro, că îngheață în apartamentul în care locuiește în Calea Moșilor și că a fost nevoită să încălzească apă și să se spele la lighean.

,,Caloriferele din casă sunt călâi. Ca să-mi fie cât de cât bine, mi-am pus două plapume noaptea, dar pe cap am avut doar un batic şi nu mi-a fost bine. Sigur că am pus în priză un calorifer, aşa se mai încălzeşte puţin, pentru că este tare frig. Dar acum să văd cât o să-mi vină factura la curent, că a stat non-stop în priză. Eu stau pe Moşilor şi aici aşa este de frig încât m-am spălat la cap la lighean, în bucătărie, ca pe vremuri, ca să nu răcesc. Am considerat că e mai bine să fac cald în bucătărie decât la baie”, a declarat artista.

Drama Savetei Bogdan

Saveta Bogdan, care este mereu cu zâmbetul pe buze, a întâmpinat multe greutăți de-a lungul vieții. Cântăreața de muzică populară a mărturisit într-o emisiune televizată că a fost înșelată de 80 de ori, a povestit că i-a murit fratele, iar fiica sa nu poate să facă copii. Cu toate acestea, cântăreața a declarat că nimic nu a doborât-o.

,,Tot timpul am râs și am plecat mai departe. Tot timpul am mers mai departe. Niciodată nu m-am oprit. A fost de multe ori, am plâns, m-am necăjit, mi-a trecut. Asta e. Până la urmă, trebuie să trecem. Omul nu poate să le aibe pe toate”, a zis artista.

Cel mai greu moment din vața sa a fost acela în care fiica sa a plecat în America. Cântăreața nu se aștepta ca fiica ei să se mărite și să se stabilească acolo.

”Cel mai greu moment a fost cel în care a plecat fata în America, pentru că nu mă așteptam să rămână acolo. Atunci mi-a fost cel mai greu. A zis că stă doar 26 de zile. Am sunat-o pe 25 și a zis: ”Mami, mâine la 11 am cununia civilă”! Când am auzit, am scăpat telefonul din mână.”, a mai spus vedeta.

Cântăreața numită Tina Turner a muzicii românești, Saveta Bogdan, a  mărturisit că a fost bătută, înșelată, amenințată și părăsită.

Saveta Bogdan s-a căsătorit cu prima iubire, primul bărbat pe care l-a cunoscut când avea doar 16 ani. La o vârstă așafragedă, părinții nu au fost de acord cu relația lor. Nu după mult timp de la căsătorie, viața ei a devenit un adevărat calvar. Bărbatul artistei a devenit foarte gelos și agresiv. Mariajul celor doi a durat, însă, doar cinci ani, timp în care Saveta a suferit în tăcere.

A urmat un alt mariaj. Căsnicia lor a durat 30 de ani. Cei doi au avut și un copil, însă, nici acum nu a fost fericită. Acesta a lovit-o pe femeie, într-un acces  de furie, iar, în cădere, s-a lovit de cheile de la șifonier, care i-au intart în cap și care i-au provocat o leziune serioasă. Însă, celui de-al doilea soț îi plăceau femeile.

A doua căsătorie a fost mai proastă decât prima. M-am căsătorit din dragoste cu acest om. El era un tip foarte deștept. Avea ASE-ul terminat, știa șapte limbi străine, dar avea o funcție mare, motiv pentru care femeile profitau să își rezolve problemele. Noi am divorțat dup 30 de ani de căsnicie pentru că el s-a îndrăgostit de o femeie mult mai tânără decât mine. Nu i-am stat în cale. I-am zis să plece. A plecat, iar când să iasă pe ușă i-a spus fiică-mii că vrea jumătate din cărțile pe care le aveam în casă. Fata luând cărțile și răsfoind prin ele a găsit o listă cu femeile cu care s-a culcat. A scris numele fiecărei femei. Tot. Se culcase cu 80 și ceva de femei, parcă 83. A scris în dreptul fiecărei femei, numele, câți ani avea, unde se întâmplase evenimentul. Eu simțeam că e cu cineva, dar nu mă așteptam ca lista să fie așa de lungă”, a mărturisit cântăreața de muzică populară.

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: