Redactia.ro
Home » Știri » Scandal de proporții între două cântărețe de muzică populară! Elena Merișoreanu dă de pământ cu Claudia Ghițulescu

Scandal de proporții între două cântărețe de muzică populară! Elena Merișoreanu dă de pământ cu Claudia Ghițulescu

O dispută de proporții a izbucnit recent între două dintre cele mai cunoscute interprete de muzică populară din România, Elena Merișoreanu și Claudia Ghițulescu. Deși odată au fost apropiate, relația lor s-a deteriorat după ce Ghițulescu ar fi numit-o pe Merișoreanu „babă invidioasă” pe cântărețele mai tinere. În replică, Elena Merișoreanu a reacționat vehement, dezvăluind detalii compromițătoare despre viața personală și profesională a Claudiei Ghițulescu, pe care odinioară o considera „copilul ei de suflet”.

Elena Merișoreanu, foc și pară

Conflictul a luat amploare după ce declarațiile Claudiei Ghițulescu au ajuns la urechile Elenei Merișoreanu. Întreaga situație a fost amplificată de faptul că Merișoreanu o ajutase pe Claudia la începutul carierei, inclusiv prin colaborări și recomandări.

„Eu nu m-am certat cu ea, ea este aia care se ceartă cu toată lumea! Eu am făcut duet cu ea acum mulți ani de zile, m-am rugat de Dora să o ia! Am făcut duet ca să pot să o bag peste tot! Eu nu am mai vorbit cu ea în ultima vreme, nici nu m-am certat cu ea. Am considerat-o copilul meu de suflet că este de-o seamă cu fiică-mea. Și acum, să vină ea să spună că eu nu am ajutat-o?! A zis să-mi văd de treaba mea că sunt o babă! Păi, ea are 47 de ani și tot nemăritată e!”

În replică la acuzațiile Claudiei Ghițulescu, Elena Merișoreanu a lansat o serie de declarații acide. Ea a spus că, dacă ar vorbi despre trecutul și viața personală a Claudiei, „ar auzi toată România cine e ea de fapt.” Merișoreanu a sugerat că Ghițulescu nu are o carieră de succes, afirmând că „este doar un cântăreț de tranzit,” fără melodii cunoscute în difuzare la radio.

Pe lângă atacurile asupra carierei, Merișoreanu a făcut referiri și la viața sentimentală a Claudiei Ghițulescu. Ea a povestit că fostul soț al Claudiei ar fi blestemat-o pentru că a fost implicată în aducerea artistei în viața lui.

Dacă așa gândește ea, apoi s-o ferească Dumnezeu dacă încep eu să spun adevărul despre ea, cine este ea de fapt!  Păi, se compară ea cu mine! Cum să fiu eu invidioasă pe ea?! Eu am o căsnicie de 50 de ani, cu bune și cu rele. Sunt bunică, străbunică! 

Nu pot să spun decât că m-a dezamăgit! Eu am rămas cu Adriana Antoni, un om deosebit! Nu ca ea! Ea se crede mare vedetă acum. Păi, ea e vedetă?! Să ai cinci cântece și să te dai vedetă?! Nu are nici un cântec al ei pe radio. Ea e un cântăreț de tranzit, eu așa le zic la ăștia care nu au nici un cântec pe radio. Atât îi zic: s-o ferească Dumnezeu să încep să vorbesc eu despre cine e ea, că e vai de capul ei! O să audă toată România cine e ea!, a declarat Elena Merișoreanu, pentru Click!

Claudia Ghițulescu, șocată de acuzații

Claudia Ghițulescu a răspuns acuzațiilor venite din partea Elenei Merișoreanu, declarând că nu înțelege de unde provin toate aceste critici. Ea susține că întotdeauna a respectat-o pe Merișoreanu, considerând-o „ca pe o mamă,” și că nu a făcut nimic pentru a provoca un astfel de conflict. Ghițulescu a povestit că într-o întâlnire recentă cu Elena, aceasta a reacționat agresiv, țipând și înjurând-o fără niciun motiv aparent.

„Pentru prima dată am auzit ceea ce a comentat doamna Merișoreanu și sunt șocată pentru că mereu am respectat-o, pentru mine a fost chiar ca o mamă și nu înțeleg de unde atâtea lucruri să le spună pe care nu le dovedește. 

Să spui că ai auzit, că a făcut… când eu m-am dus la dumneaei la o emisiune și i-am zis: <<Sărut mâna, ce faceți?>> și a început să urle, dar știți ce înseamnă urlat? A țipat, o am înregistrată.

Eu eram cu telefonul în mână și am rămas șocată. (…) Atunci a spus că i-a spus dumneaei cineva, nu înțeleg, nu am înțeles niciodată care este problema. (…) A început să mă blesteme, să mă înjure, să mă jignească, să îmi dorească… Doamne, câte mi-a zis”, a declarat Claudia Ghițulescu, la Știrile Antena Stars.

Atacuri asupra vieții personale și acuzații de imoralitate

Scandalul nu s-a limitat doar la acuzațiile privind cariera artistică a Claudiei Ghițulescu. Elena Merișoreanu a adus în discuție și aspecte controversate ale vieții amoroase ale acesteia, sugerând că Ghițulescu ar fi implicată într-o relație cu un bărbat căsătorit.

Are o poveste urâtă! Cum să ajungi să desparți familii?! Bărbatul ăsta cu care este acum e unul de la ANAF, e însurat, cu copil! Păi, dacă aud nevestele ălora, nici cu chiloții pe ea nu mai rămâne! A ajuns să-mi zică la un moment dat că a fost ea la o vrăjitoare și i-a spus aia că o să-i moară fata omului la 14 ani?! Atunci m-am speriat, mi-am dat seama că a luat-o razna!  Păi, ce credeți voi, că a lăsat-o bărba-su de bună?!Ea cu mine se pune?! Păi eu, Irina Loghin lăsam ceva în urma noastră! Ea ce lasă?! Atât mai zic, am cunoscut cândva o Claudia Ghițulescu, acum eu n-o mai cunosc!”, a spus Elena Merișoreanu, pentru aceeași sursă.

Pe de altă parte, Claudia Ghițulescu a negat acuzațiile și a susținut că nu este implicată în relații imorale, afirmând că nu a înțeles niciodată de ce Merișoreanu o atacă în mod public. Ea a recunoscut că a fost afectată de blestemele și cuvintele grele ale fostei prietene, însă nu dorește să continue conflictul.

adsmedia.ro - Ad Network
O lovitură zdrobitoare contra ciupercii!
Sunteți sigur de sănătate dvs.? Verificați-vă simptomele!
In loc sa il inlocuiesc, m-am schimbat cu el!
Imi pare foarte rau ca am aflat atat de tarziu despre crema asta. Adio Varicele!
Ca să tratați diabetul, trebuie să...
Minus 15 kg pe lună + stop efect
Etichete: