Redactia.ro
Home » TV » VIDEO Scandal de proporții la Insula Iubirii! Doi concurenți și-au aruncat vorbe grele: „Te jignesc cât vreau eu de acum înainte!”

VIDEO Scandal de proporții la Insula Iubirii! Doi concurenți și-au aruncat vorbe grele: „Te jignesc cât vreau eu de acum înainte!”

Scandal fără margini la „Insula Iubirii”! Totul, după ce o caserolă de mâncare l-a înfuriat extrem de tare pe concurentul Rey. El s-a luat la ceartă cu un alt concurent, Alex, și i-a aruncat cuvinte grele. Neplăcutul eveniment a avut loc în casa băieților de la Insula Iubirii.

Se pare că Alex a început o caserolă de mâncare, dar nu ar fi consumat-o și a aruncat-o la gunoi. Acest lucru l-a enervat extrem de tare pe Rey, fapt ce a dus la un întreg scandal. Mai mult, acesta i-a adresat cuvinte grele celuilalt concurent. 

Scandal de proporții la Insula Iubirii! Doi concurenți și-au aruncat vorbe grele: „Te jignesc cât vreau eu de acum înainte!”

Rey i-a reproșat lui Alex că irosește mâncarea și că nu se gândește la cei din jurul său. Dovadă stă faptul că nu a consumat-o, ci a aruncat-o direct la coșul de gunoi. Cu toate astea, însă, Alex nu a înțeles de ce Rey a avut o asemenea atitudine. Iar de aici până la un întreg scandal, nu a fost decât un pas.

„Tu în fața mea nu ești bărbat. Îți zic în față, oricând și la orice oră (…) Te jignesc cât vreau eu de acum înainte”, i-a spus Rey lui Alex, extrem de nervos.

Totodată, Alex i-a afirmat lui Rey că are ceva personal cu el de la începutul competiției. Se pare că el ar fi încercat să-l atace chiar și înainte de a începe filmările pe Insula Iubirii. Alex este de părere că Rey are alte motive pentru care nu îl suportă și se leagă de tot felul de lucruri pentru a-l putea ataca. De asemenea, Alex i-a cerut explicații lui Rey pentru felul în care a acționat. Mai ales pentru felul în care i-a vorbi, spunându-i că nu e bărbat.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: