Redactia.ro
Home » Monden » Scandal de proporții la Survivor All Stars! Jorge și Andrei Ciobanu și-au aruncat cuvinte grele după prima probă a săptămânii: ”Este arogant, coleric!”

Scandal de proporții la Survivor All Stars! Jorge și Andrei Ciobanu și-au aruncat cuvinte grele după prima probă a săptămânii: ”Este arogant, coleric!”

Competiția intensă dintre cele două echipe, Războinici și Faimoși, în cadrul sezonului actual al emisiunii Survivor, a atins un punct culminant odată cu victoria Faimoșilor în jocul pentru provizii, constituite în legume și fructe. Victoria lor a generat un val de tensiuni și animozități între membrii celor două echipe, iar Andrei Ciobanu, un membru al echipei Războinici, nu a putut să-și mai stăpânească frustrările și a răbufnit în fața tuturor.

Se pare că Faimoșii și Războinicii au început să scoată colții unii la alții în ultima ediție difuzată pe Pro TV. Jorge a făcut scandal, chiar dacă nu a intrat pe traseu să joace din motive medicale, iar Andrei Ciobanu nu a ezitat și i-a dat replica.

Scandal de proporții la Survivor All Stars

Într-o discuție tensionată, Andrei Ciobanu a subliniat contrastul dintre cele două echipe. El a afirmat că Războinicii sunt oameni simpli, dar au și ei carierele lor. Cu un ton amar, a subliniat că unii membri ai echipei Faimoși par să facă orice pentru a-și menține imaginea și cariera. Printre aceștia, Andrei i-a menționat pe Jorge, Jador și pe Cătălin Moroșanu, acesta din urmă fiind caracterizat ca fiind coleric.

„Noi, Războinicii, suntem simpli, dar avem și noi carierele noastre. Unii oameni de la Faimoși încearcă cu orice preț să își păstreze imaginea și cariera. Jorge, Jador și uneori Cătălin care este coleric. Jorge, când trece pe lângă noi, este arogant, superior, de fiecare dată îmi spune câte ceva”, a declarat Andrei Ciobanu de la Războinici.

Reacția lui Jorge nu a întârziat să apară, el calificându-i pe Războinici drept coechipieri obișnuiți, dar adăugând că se simte hărțuit de către Andrei Ciobanu. O acuzație directă a fost lansată în direcția acestuia din urmă, sugerând că Andrei ar fi fost ținta preferată a lui Jorge încă de la începutul competiției. Atmosfera a devenit tensionată și mai mult în momentul în care Jorge a făcut remarci arogante și superioare cu privire la membrii echipei Războinici.

„La fiecare coechipier de-al meu ai început și au urlat. Ești ținta mea, te-am simțit din prima”, a susținut Jorge.

Cătălin Moroșanu a încercat să calmeze spiritele

În încercarea de a calma spiritele, Moroșanu, un alt membru al echipei Faimoșilor, a intervenit, remarcând faptul că, în cele din urmă, se află într-un concurs numit „Survivor”. Acesta a adăugat că este normal să existe tensiuni și conflicte pe parcursul competiției.

„Până la urmă este Survivor aici. Dacă ne supărăm că ne-am atins puțin pe mânuțe, pe piciorușe atunci duceți-vă acasă și apucați-vă de make-up sau de altceva. Ne mai enervăm pe traseu, se mai întâmplă”, a concluzionat Cătălin Moroșanu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: