Redactia.ro
Home » Știri » Scandal în fața liceului în care David Popovici susține examenul de Bacalaureat. Ce s-a putut întâmpla

Scandal în fața liceului în care David Popovici susține examenul de Bacalaureat. Ce s-a putut întâmpla

david popovici

În fața Colegiului Național „Nicolae Iorga” din Vălenii de Munte, locul în care David Popovici susține Bacalaureatul Olimpicilor în aceste zile, a avut loc un incident neplăcut. Mama lui Dragoș Ghile, un alt sportiv de performanță, s-a manifestat agresiv față de un trecător, când a observat că mama lui David era filmată pe stradă.

Scandal în fața liceului în care David Popovici susține examenul de Bacalaureat

David Popovici, împreună cu alți sportivi, susține în prezent examenele de Bacalaureat. A ales să-și desfășoare examenele la Colegiul Național „Nicolae Iorga” din Vălenii de Munte, însoțit de părinții săi. Atât în liceul la care s-a înscris, Colegiul Mihai Viteazul din Ploiești, cât și în Vălenii de Munte, David a avut un comportament exemplar. A avut câteva interacțiuni cu reprezentanții mass-media și cu alți elevi, după care a intrat în liceu pentru a susține examenele.

Pe durata prezenței sale în sala de clasă, mama și iubita lui David Popovici l-au așteptat în fața unității de învățământ, alături de alte doamne care se aflau acolo din același motiv. Printre acestea se număra și mama lui Dragoș Ghile, un sportiv de performanță și cel mai bun prieten al lui David Popovici.

Doamna Ghile a observat că mama campionului era filmată de un trecător și i-a cerut acestuia să înceteze și să șteargă filmarea. Potrivit informațiilor de la Cancan, mama lui David a încercat să calmeze situația, explicându-i că se află într-o zonă publică și filmarea este permisă.

Mama lui David Popovici a încercat să calmeze spiritele

Cu toate acestea, mama lui Dragoș Ghile a continuat să amenințe: „Eu sunt avocat și te voi da în judecată, să fie clar. Șterge imediat filmarea sau voi acționa în instanță”, a afirmat ea. Conflictul a fost intensificat de fiul ei, Dragoș Ghile, care a ieșit din examen înaintea prietenului său. Ajuns în fața liceului, tânărul s-a apropiat nervos de trecătorul care îndrăznise să filmeze și i-a spus: „Am observat ce ai făcut, am văzut că ai filmat, șterge filmarea imediat”.

Toată scena s-a petrecut în fața mai multor martori, care au privit cu nedumerire întregul incident. Bărbatul, uluit de determinarea războinică a tânărului în vârstă de 18 ani, l-a întrebat pe Dragoș cine este și de ce îi vorbește într-un ton nepotrivit. Sportivul de performanță a răspuns: „Sunt doar un copil și te rog să ștergi filmarea imediat, te rog să o ștergi.” Pentru a calma conflictul, bărbatul a decis să plece de lângă colegiu și să-și vadă de propiile treburi.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: