Redactia.ro
Home » Știri » Scandal în fotbalul românesc! TVR aduce acuze grave: Un cartel TV a luat drepturile pentru Liga 1

Scandal în fotbalul românesc! TVR aduce acuze grave: Un cartel TV a luat drepturile pentru Liga 1

Firma eAD a cumpărat drepturile TV pentru Liga 1, pentru următorii 5 ani, contra sumei de 28 de milioane de euro pe sezon. Mai departe, această societate a cedat drepturile către televiziunile Digisport, LOOK TV şi Telekomsport.

TVR, postul public de televiziune, aduce acuze grave, după ce nu a reuşit nici de această dată să obţină privilegiul de a transmite partide din Liga 1. TVR sesizează Consiliul Concurenței acuzând o „cartelizare a unor televiziuni” pentru achiziția unor competiții sportive.

Cazul a fost discutat vineri, în cea mai recentă ședință a Consiliului de Administrație al postului public, potrivit paginademedia.ro. La capitolul Informări, spre finalul ședinței care a durat opt ore, s-a adus în discuție că TVR va transmite către Consiliul Concurenței o adresă „referitoare la cartelizarea unor televiziuni comerciale şi pierderea drepturilor de televizare a unor competiţii sportive de către SRTv”.

TVR a difuzat ultima dată meciuri din Liga I în urmă cu cinci ani. La vremea respectivă, postul public a cumpărat un meci pe etapă de la firma care avea drepturile – Intel Sky Broadcast (companie controlată de Arpad Paszkany).

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: