Redactia.ro
Home » Sport » Scandal în La Liga! Presa din toată lumea a reacționat după ce Real a ajuns în fruntea clasamentului

Scandal în La Liga! Presa din toată lumea a reacționat după ce Real a ajuns în fruntea clasamentului

real madrid, Barcelona

Jurnaliștii din toată lumea acuză faptul că Real a beneficiat de ajutorul arbitrilor în meciul câștigat în fața celor de la Real Sociedad.

Barcelona a reușit doar un egal, 0-0 cu Sevilla și toți ochii au fost îndreptați spre meciul rivalilor de la Real Madrid. În meciul madrilenilor cu Sociedad au fost mai multe faze controversate, mai exact trei. Prima ar fi faultul lui Llorente asupra lui Vinicius, în urma căruia Sergio Ramos a înscris din penalty. A doua fază a fost anularea unui gol al gazdelor înscris de Januzaj, pe motiv de ofsaid. În minutul 70, este o altă fază care a fost îndelung analizată. Golul lui Benzema. Arbitrul și VAR validează reușita, chiar dacă mulți au spus că ar fi fost henț.

„Real devine lider după controverse. Controlul mingii a fost suspect la Benzema”, titrează Gazzetta dello Sport.

Argentinienii de la Ole au fost tranșanți

„Cu sau fără VAR, ei (Real) fac regulile. Din nou cu o seamă de controverse, Real Madrid a câştigat meciul şi a ajuns-o pe Barcelona în vârful calasamentului, dar avantajată de meciurile directe”, spun cei de la Ole.

Daily Mail consideră că penalty-ul a fost acordat pe nedrept.

„Deciziile VAR ajută trupa lui Zidane. Ramos şi Benzema obţin o victorie crucială ajutaţi şi de deciziile VAR pentru ca trupa lui Zidane să încingă lupta pentru La Liga”, spun englezii.

Și cei de la Sociedad arată cu degetul spre arbitrul Estrada Fernández.

„Mereu e complicat să învingi Madridul. Uneori, chiar foarte greu! Un penalty dubios în favoarea los blancos şi un gol anulat total pe nedrept au decis meciul după pauză”, acuză bascii de la Sociedad, pe site-ul oficial.

Francezii de la L’Equipe îl consideră pe arbitru principalul vinovat.

„Arbitrajul a născut controverse. Din nou, Real Madrid va fi acuzată că primit favoruri din partea arbitrilor. În această duminică a bătut beneficiind de mai multe decizii controversate”, au scris jurnaliștii de la una dintre cele mai prestigioase publicații.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: