Redactia.ro
Home » Sport » Luka Jovic, de la Real Madrid riscă închisoarea! Nu a respectat carantina

Luka Jovic, de la Real Madrid riscă închisoarea! Nu a respectat carantina

Atacantul lui Real Madrid riscă închisoarea

Luka Jovic, de la Real Madrid riscă închisoarea. Jucatorul a decis să plece în Serbia, iar acum procurorii sunt pe urmele sale. Acesta riscă până la 3 ani de închisoare.

Luka Jovic a decis să părăsească Spania, aceasta fiind una dintre cele mai afectate țări din Europa de pandemia de COVID-19. Deși Guvernul din Spania a impus carantina, fotbalistul de 22 de ani de la Real Madrid a plecat în țara sa natală, Serbia. Nici acolo nu s-a izolat însă acasă. După ce a ajuns în Belgrada început să se plimbe. Procurorii sârbi s-au autosesizat când au aflat că Jovic a declarat că merge la farmacie, dar a mers la ziua iubitei sale. Toți jucătorii de la Real Madrid se află în autoizolare. Un baschetbalist de la echipa spaniolă, Trey Thompkins, a fost depistat infectat cu coronavirus.

Luka Jovic, de la Real Madrid riscă închisoarea

Procurorii din Serbia cer măsuri dure împotriva fotbalistului de la Real Madrid. Cei de la Sport.es scriu că pe numele tânărului fotbalist va fi deschis un dosar și cu siguranță va plăti o amendă. În plus poate primi până la trei ani de închisoare pentru gestul său necugetat.

„Pentru cei de la Procuratură nu există nicio diferență între cetățeni, indiferent de profesia fiecăruia”, a declarat o sursă din Serbia, potrivit presei din Spania.

Jovic, criticat de presa din țara natală

„Luka a făcut ceva foarte stupid. A părăsit Madridul și carantina echipei și, în ciuda tuturor avertismentelor, s-a întors în Serbia”, a scris publicația Informer.

„În loc să se izoleze, atacantul s-a distrat prin tot Belgradul”, a scris publicația sârbă Blic.

De asemenea și primul ministru care a aflat de situația lui Luka Jovic l-a criticat dur pe fotbalist. Guvernul din Serbia a cerut cetățenilor să nu se întoarcă din alte țări de teama răspândirii coronavirusului.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: