Redactia.ro
Home » Știri » Scandal în lumea artiștilor. Dinu Maxer face acuzații dure la adresa lui Smiley și a lui Damian Drăghici

Scandal în lumea artiștilor. Dinu Maxer face acuzații dure la adresa lui Smiley și a lui Damian Drăghici

Dinu Maxer, atac dur la adresa lui Smiley. Sursă foto: Facebook

Dinu Maxer a stârnit valuri în lumea muzicală după ce a acuzat că noua piesă a lui Smiley și Damian Drăghici, „S-a furat mireasa”, ar avea elemente inspirate din propriul său repertoriu. Acest scandal vine la un an după ce Maxer a relansat aceeași temă muzicală în România, eveniment care a avut loc recent.

Într-o declarație exclusivă pentru WOWbiz.ro, Dinu Maxer a explicat că a observat similitudini între lucrările celor doi artiști și creația sa, chiar dacă linia melodică și versurile diferă. „Ieri, când am văzut pe Facebook, am ținut să menționez că prima piesă în România ‘S-a furat mireasa’ este compusă de mine. Ei bine, remixul lui DJ Optik nu este o piesă nouă, ci un remix. Eu am revitalizat această temă acum cinci ani și am relansat-o anul trecut,” a spus Maxer.

Dinu Maxer s-a mai confruntat cu astfel de situații

El a adăugat că nu este prima dată când se confruntă cu astfel de situații și a amintit despre un incident similar legat de o trupă pe role pe care a lansat-o în 2002, susținând că ideea i-a fost ulterior atribuită altora din cauza unei mai mari notorietăți a noii trupe.

„Nu vreau să se întâmple cum s-a întâmplat cu trupa pe role. După câțiva ani, cineva a lansat o altă trupă pe role. Din cauză că cea de-a doua trupă a fost mai de notorietate ca a mea, ei au ținut sus și tare că ei sunt prima trupă pe role din România,” a relatat Dinu Maxer, exprimându-și frustrarea față de aceste dinamici din industrie.

Aceste dezvăluiri au răscolit discuții ample despre originalitate și atribuire în muzica românească, aducând în prim-plan provocările cu care se confruntă artiștii în protejarea și recunoașterea lucrărilor lor.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: